Nejvíc sexy golfistka světa?! Česko bude na OH reprezentovat i fešanda Spilková

Boje o medaile je teprve čekají, jedno ale můžeme říct o české výpravě do Tokia už nyní: Takovými kočkami se na olympiádě nikdo jiný chlubit nemůže! Třeba golfistka Klára Spilková, ta je pro sport, který se na ostře sledované sportovní události objeví podruhé, ozdobou. Za cíl má ale rozhodně mnohem víc než jen dobře vypadat.

Kláře Spilkové je teprve šestadvacet let, a byť ženský golf na titul nejpopulárnějšího sportu u nás neaspiruje, má mezi českými sportovci, kteří do Tokia jedou, jednu z nejsilnějších fanouškovských základen.

Není se čemu divit, že je oblíbená hlavně u mužů. Fotografie z golfových turnajů a tréninků ráda prokládá nejrůznějšími žhavými snímky v bikinách. 

Golfistka Klára Spilková na dovolené v Chorvatsku

Fanoušky popíchla třeba tehdy, když se s přítelem v Chorvatsku koupala jen a pouze v rouše Evině.

Nejkrásnější česká golfistka Klára Spilková se na Instagramu pochlubila, že se na dovolené v Chorvatsku koupě v rouše Evině.

Zejména o Instagram se stará pečlivě. V jednu chvíli dokonce mluvila o tom, že se potýká se závislostí!

„Asi by mi to nevadilo, kdybych tu vždy strávila jen pár minut. Ale všimla jsem si, že jsem se zničehonic stala na Instagramu závislá. Vědomě si toho ani nevšimnete. Jen co jsem se odhlásila, vždy jsem podvědomě klikla na ikonku a chtěla jsem začít brouzdat. Naštěstí mě to dál nepustilo, mohla jsem telefon odložit a dělat něco jiného. Říkala jsem si, co budu dělat?“ vyzpovídala se před třemi lety fanouškům s tím, že jí pomohla meditace a četba.

Klára Spilková je opravdu půvabná golfistka.

Teď už se může soustředit na golf, a to je zatraceně dobře. V Tokiu bude Klára nepochybně chtít urvat úspěch, kterého na minulých olympijských hrách v Riu nedosáhla. Skončila tehdy na 48. místě.

„Mám obrovskou radost, že budu moci opět reprezentovat a být součástí českého týmu tak jako před pěti lety v Brazílii. Už se nemůžu dočkat začátku srpna, kdy se olympijský turnaj rozehraje,“ uvedla Spilková, aktuálně 276. hráčka světového žebříčku, v tiskové zprávě.

Klára Spilková je opravdu půvabná golfistka.

Na to nejlepší ze sociálních sítí české golfové hvězdičky se podívejte v galerii!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:19 středa 17. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4