Medková o manželství se slavným fotbalistou: Naučila jsem se tolerovat jeho fanynky

Bývalá modelka Klára Medková (35) už dávno pověsila modeling na hřebík, zcela se přizpůsobila kariéře svého muže, bývalého profesionálního fotbalisty Radoslava Kováče (39). Sama říká, že být ženou v domácnosti není nic snadného, především se jí pak hlavou honí různé myšlenky. On totiž život vedle přitažlivého sportovce není žádný med, fanynky čekají na svou příležitost na každém kroku. Jak se s tím Klára dokázala vyrovnat? Dokáže ji manžel ještě překvapit? O tom se rozpovídala pro Expres.

Bývalou královnu krásy jsme potkali ve vyhlášeném kosmetickém salonu Inka, kam si chodí Klára Medková odpočinout, protože jako maminka dvou kluků na sebe moc času nemá. Přiznává, že už nějaké ty vrásky má a nějaké časem jistě přibudou. 

„Kdo má dva syny, moc dobře ví, o čem mluvím, že je to občas dost náročné. Jsou živí, ale jsem ráda, že nemají tendence se flákat, ale hodně tíhnou ke sportu a třeba už běhají dětské Spartan Race,“ pochlubila se hrdá maminka, která si někdy připadá jako taxikář, jak je rozváží po kroužcích. 

„Sama jsem se rozhodla zůstat v domácnosti, takže jsem se s tím dokázala poprat. Žena, která zůstala doma, je dost nedoceněná, někdy mi přijde, že manžel vše bere jako samozřejmost,“ rozpovídala se sexy Klára, jež má ale dost času na cvičení, tudíž její postava vypadá jako vystřižená z fitness časopisu.

„Není to zadarmo, ale sport a cvičení mě baví, a ten pekáč buchet je takový bonus,“ smála se modelka, která to vedle fotbalisty nemá tak jednoduché, jak by se možná čekalo. Především Radkovy fanynky Kláru dost potrápily.

Klára Medková s manželem Radkem Kováčem

„Ze začátku jsem si musela hodně zvykat, že se vedle Radka točí spousty holek, asi jsem i žárlila, ale za ty roky už jsem se dokázala nad všechno povznést a jen se tomu smát. Já manželovi nelezu do telefonu, chodí si pařit s kamarády, já mám zase svou partu, nesledujeme se, prostě si věříme,“ objasnila, jak to teď mezi nimi je. 

Dokonce ji Radek dokáže ještě i po patnácti letech překvapit. „Občas mě pozve na rande, jedeme tramvají, jedeme na večeři, na pivo, jdeme se zabavit bez dětí. Umíme si to užít jako zamlada,“ uzavřela vyprávění Klára, která už o modelingu nechce ani slyšet. 

Žádná nabídka by ji prý nepřesvědčila, aby se vrátila na módní mola. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:00 sobota 26. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 9
  • 8
  • 7
  • 7
  • 5