Tenistka Siniaková si užívá na Mauriciu: Sexy fotka v plavkách a odhalení tajemného přítele!

Je vášnivou cestovatelkou, a tak když vycházející tenisová hvězdička Kateřina Siniaková senzační výhrou přispěla k zisku Fed Cupu, slavit a relaxovat odjela na pořádně exotickou adresu. Na ostrově Mauricius si teď užívá sluníčka, postuje fotky v plavkách, a hlavně konečně ukázala společnou fotografii s tajemným přítelem. Tím je právník Milan Vančát, který to „zkoušel“ i v politice!

Role Petry Kvitové jakožto nejoblíbenější české tenistky se otřásá v základech. Na paty jí šlape mladičká vycházející hvězdička Kateřina Siniaková – je sympatická, půvabná a hlavně talentovaná, což dokázala ve strhujícím utkání v rámci nedávného Fed Cupu.

Po něm na kudrnatou blondýnku s ruskými kořeny čekala zasloužená dovolená. Jak napovídá Instagram Siniakové, jde o vášnivou cestovatelku, takže i relaxovat odjela do patřičně exotické destinace. Zvolila Mauricius, malý ostrůvek v Indickém oceánu.

Z něj Katka svoje fanoušky zásobuje i slušnou dávkou příspěvků na sociálních sítích. Mužskou část potěšila především fotografie rovnou z pláže, kde dvaadvacetiletá tenistka pózuje jen v plavkách.

Tenistka Kateřina Siniaková si užívá dovolené na Mauriciu.

Kromě toho během neděle vůbec poprvé ukázala společnou fotografii se svým záhadným přítelem. Ten jí fandil již během Fed Cupu – bouřil u hřiště, poté svou hrdinku za heroický výkon odměnil polibkem. Jenže nikdo se tehdy nedozvěděl, o koho jde. Siniaková pouze zdůraznila, že si svoje soukromí hlídá.

Kateřina Siniaková s přítelem Milanem Vančátem

Nyní je však o záhadné lásce Kateřiny Siniakové jasno. Deník Aha! odhalil, že jde o třicetiletého Milana Vančáta. Dle informací dostupných na internetu pracuje jako právník v oblasti veřejných zakázek a zřejmě v minulosti pracoval jako realitní makléř u společnosti RE/MAX. Navíc kandidoval v Příbrami za regionální hnutí.

Ačkoliv se Siniaková nechala slyšet, že se její tajná láska nevěnuje sportu na profesionální úrovni, ve skutečnosti jde o vášnivého a zřejmě nadaného fotbalistu. Klasický fotbal sice hraje pouze na okresní úrovni, zároveň je ale brankářem v superlize malé kopané za Příbram, a dokonce reprezentuje Česko v plážovém fotbale.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:45 úterý 19. března 2019. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 15
  • 13
  • 13
  • 12
  • 12