MMA bojovnice Klinderová: Před zápasem mi praskly silikony, zdeformovalo mi to prsa

Dříve se živila jako go-go tanečnice, pak rozjela byznys s parukami. Před časem ale Kateřina Klinderová dostala díky organizaci Oktagon MMA šanci stát se zápasnicí. Dlouhonohá potetovaná sexbomba, která si říká Kundosaki a velmi ráda sdílí žhavé snímky na sociálních sítích, má za sebou dva zápasy v kleci. Pokaždé předvedla statečný výkon, ale i tak odcházela jako poražená. Větší bolest než údery od soupeřek jí ale způsobil incident, který se stal ještě před jedním ze zápasů. „Praskly mi v přípravě oba silikony,“ svěřila se Kateřina v rozhovoru pro Expres.cz.

S účastnicí reality show Projekt Y Kateřinou Klinderovou jsme se potkali na chodovské klinice, kde zápasnice a moderátorka Oktagonu v jedné osobě podstoupila redermalizaci obličeje.

„Je unavený a ustaraný. Potřebuje lehký refresh. Od svých osmnácti let dělám noční,“ řekla nám na úvod Klinderová, která má přezdívku Kundosaki.

Kateřina Klinderová s doktorkou Štyrchunovou

Nejedná se ale o první úpravu těla, kterou velká milovnice kérek a ženské nahoty podstoupila. Před lety si Kateřina nechala zvětšit prsa, s nimiž delší dobu nebyla příliš spokojená.

„Nebyla úplně malá, ale chtěla jsem se trochu srovnat, nebylo to o zvedání sebevědomí,“ říká Klinderová.

„Tím, jak jsem dlouhá čára a měla bych prsa dole, takové ty liščí čumáčky, nebylo by to úplně ideální. Mám ráda ženské tvary, hrozně se mi to líbí,“ dodává sexy bojovnice, která se nám svěřila, že chystá návrat do klece. Tentokrát by však měla zápasit pod jinou organizací, než je Oktagon MMA.

Kateřina Klinderová alias Kundosaki

Před zápasem mi praskly silikony, zdeformovalo mi to prso

Expresu se Kateřina také svěřila, že měla se silikony problém během přípravy na jeden ze svých zápasů.

„Oba silikony praskly při přípravě na zápasy. Šla jsem do těch zápasů s porušenými implantáty, to nebylo ideální, není to zdravé pro tělo. Hned jsem musela jít na reoperaci, to mě zabrzdilo v té další aktivitě,“ řekla nám Klinderová alias Kundosaki.

„Největší problém byl, když se ten silikon obrátil a zdeformovalo se mi prso. Pochopila jsem, že něco není v pořádku,“ vzpomíná potetovaná ranařka.

Na celý rozhovor s Kateřinou Klinderovou se podívejte v záhlaví článku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:30 pátek 20. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 52
  • 17
  • 9
  • 7
  • 5
  • 5