Vémola s utrženým tricepsem ryje do Piráta: Nebudu tě škrtit, umlátím tě v prvním kole

Tihle dva se nikdy neměli v lásce a o jejich vzájemném zápase se mluví už dlouhé roky. Teď se zdá, že krvavá řežba mezi Samuelem „Pirátem“ Krištofičem (32) a nejpopulárnějším českým MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (36) je na spadnutí. Stačí, aby slovenský ranař v sobotu na galavečeru Oktagon 26 porazil polského tvrďáka Naruszczku, se kterým měl původně zápasit Vémola. Tím by se Krištofič stal nejenom prozatímním šampionem ve střední váze, ale také novým nepřítelem číslo jedna pro Terminátora. Vémola, který nyní léčí utržený triceps a čeká ho několik operací, už svému sokovi poslal několik drsných vzkazů!

Organizace Oktagon MMA původně plánovala, že si to na „nejkrásnějším turnaji roku“ na pražské Štvanici o pás šampiona ve střední váze rozdají Karlos Vémola a Marcin Naruszczka.

Polák si zápas s Vémolou vybojoval tím, že bez sebemenších problémů porazil Američana a bývalého UFC zápasníka Erica Spicelyho. 

Vémola, který se jako historicky první Čech probojoval do slavné UFC, ale musel zápas odpískat. 

„Obávám se, že je to utržený triceps. A pokud se to potvrdí, je to na operaci,“ řekl známému zápasníkovi Petr Neoral, primář Centra pohybové medicíny v Olomouci.

Zápas s polským bijcem vzal na poslední chvíli Vémolův dlouholetý rival Samuel „Pirát“ Krištofič, který se tak může stát prozatímním šampionem, což bere jako velkou výzvu.

„Vémola by měl být vděčný, že ho zaskakuju. Ale je mi jasné, že je spíše naštvaný, protože se teď na ten zápas těší lidé víc. Štve ho, že se na Štvanici nebude válet tak jako v posledním zápase, kdy se tam s Frankensteinem válel jako já s Jankou v obýváku, když se máme rádi. Lidi, Naruszczku porazím, nic jiného si ani nepřipouštím. Jdu si pro titul!“ vzkázal Vémolovi na sociálních sítích Krištofič, jehož už nějakou dobu trénuje Attila Végh, Vémolův poslední přemožitel.

Samuel Pirát Krištofič bude bojovat o titul prozatímního šampiona Oktagonu.

Vémola si Pirátova slova nenechal líbit a drzému Slovákovi poslal drsný vzkaz.

„Píšete, že vás strašně mrzí, že na Štvanici jste si koupili lístky kvůli mně, ale bude tam ten blbec Pirát. Nemusí vás to vůbec mrzet. Pojďte tam se mnou a pojďte mu se mnou fandit, protože já mu upřímně a od srdce budu fandit, aby to vyhrál, protože to je jediné, jak ho potom Oktagon přestane schovávat, a já ho za ty hloupé kecy budu moct naprosto legálně a brutálně zmlátit. Strašně se na to těším. On bude ta moje motivace, jak se co nejdřív dostat po zranění zpátky,“ vzkázal Karlos skrze instagramový účet organizace Oktagon MMA.

Jestli si myslíte, že jsem porazil Ďatelinku a Mikuláška rozdílem třídy, uvidíte, co udělám s Pirátem. Já vám zaručuji, že ho zmlátím v prvním kole. Jako že se Terminátor jmenuji, tak ho škrtit nebudu, ani kdyby mě o to prosil. Já ho tam umlátím a potupím. Ta jeho malá hvězdička, která teď stoupá díky tomu, že bude zápasit s Vémolou, zhasne tak brzy, jako se zjevila,“ dodal Vémola.

Karlos Vémola na Štvanici zápasit nebude, má utržený triceps.

Vémolu čeká i box s Marpem: Terminátor slibuje první knokaut!

Kromě souboje o titul s vítězem duelu Pirát–Naruszczka Vémolu letos také čeká boxerský duel s raperem Marpem, který proběhne 13. listopadu v O2 aréně pod hlavičkou organizace Oktagon MMA.

„Lidé řeknou, že jsem se zbláznil, ale já jsem vždycky chtěl postojový zápas, abych dokázal všem hejtrům, kteří říkají, že se jenom válím, že umím i box. Třicet let dělám bojové sporty a ještě jsem nikdy nikoho neknokautoval. Bohužel pro Marpa, on bude první,“ řekl Karlos Vémola během své show v pánském klubu Goldfingers.

„To spíše on dostane k. o., stoprocentně mám šanci. Budu lepší v pohybu i v postoji, pro něj bude ostuda, když se mnou prohraje. Není na tom boxersky dobře a všichni to vědí,“ reagoval Marpo.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:56 čtvrtek 18. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 7
  • 6
  • 6
  • 5
  • 5