Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Chudé Vánoce ve Vémolandu: Když nebude zápas, poteče mi do bot, přiznal Karlos. O kolik přišel?

    Lela a Karlos Vémolovi na udílení cen Český slavík | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

    Od včera je to definitivní. Jak Expres jako první informoval a šéf Oktagonu Ondřej Novotný následně potvrdil, Karlose Vémolu do zápasu roku s Patrikem Kinclem vážné zdravotní problémy nepustí. Nastala tak situace, které se hrozili úplně všichni: od fanoušků MMA přes Novotného a Kincla až po samotného Karlose. Ten přichází nejen o šanci získat pás krále střední váhy, ale také o pohádkovou odměnu. V jakých částkách se měla pohybovat?

    Právě finanční ztráta bude pro Karlose Vémolu možná tou největší ranou. Nikdy se netajil tím, že žije od zápasu k zápasu. A že z odměn rád dělá radost náročné manželce Lele i dětem.

    „To, co dělám marketingově, beru jako povinnost, abych zaplatil splátky, pojištění, hypotéky a tak dále. Za ten zápas si vždy udělám radost. Sobě nebo rodině. Já pracuji tak, že co vydělám, to utratím a vždy mi pak teče do bot, takže musím zase někoho zmlátit,“ uvedl nedávno pro YouTube kanál Sportovní kavárna.

    „Jak mám dětem říct, že nebudou Vánoce, protože nepůjdu a nezmlátím toho druhého? Já ho zmlátím a dětem udělám krásné Vánoce. Můžou si pak říct, co chtějí. Chcete letět do Dubaje? Poletíme do Dubaje. Můžu jim splnit to, co já jsem nikdy nemohl mít. Moc se na to těším…,“ dodal Karlos.

    Jenže přesně taková situace nastala. Teď už se Vémola těšit nemůže, naopak musí dětem vysvětlovat, že Vánoce nebudou až tak krásné, jak si představoval, protože Patrika Kincla nezmlátí. A uskromnit se nejspíše bude muset výrazně. Počítal totiž, že mu na účtu přistane opravdu hodně peněz. Více, než kolik kdy za svou bohatou kariéru dostal.

    „Já teď historicky dostanu nejvíce peněz, co jsem kdy za zápas dostal. Bude to více než za Attilu a Marpa. Třeba šestkrát více než za Attilu. Za Attilu jsem ještě zápasil za tři koruny. Když nenastoupím, ty peníze nedostanu. To si myslíte, že je tam nechám?“ popisoval Vémola.

    Patrik Kincl a Karlos Vémola si vyměnili několik ostrých poznámek.

    Kolik přesně si měl za zápas s Patrikem Kinclem vydělat, oficiálně známo není. Oktagon výplaty zápasníků vůbec nekomentuje, šéf Ondřej Novotný drží podobné informace pod pokličkou a standardně zná přesnou částku pouze on a zápasník.

    Podle nepotvrzených informací Expresu ze zdrojů z prostředí bojových sportů Karlos standardně za zápasy dostává okolo milionu korun. A za souboj s Patrikem Kinclem se jeho výplata měla pohybovat v rozmezí dvou až tří milionů korun.

    Jde o velký zásah do rozpočtu. Tím spíše, že není jasné, zda se zápas s Kinclem ještě někdy uskuteční. Soupeř bude v příštím roce bojovat o pohádkové peníze v novém projektu Tipsport GameChanger v kategorii do 77 kilogramů, zapomínat nesmíme ani na to, že Vémolovo zranění rozhodně není banální a dost možná si vyžádá dlouhou rekonvalescenci.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:00 čtvrtek 6. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      187
    • Trapas
      51
    • Sladký
      36
    • Super
      28
    • Tvl
      28
    • Cože
      16
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...