Vémola králem Oktagonu: K titulu mu pomohl i Gott! Ilič po zápase ukázal drsné zranění

Sebevědomě prohlašoval, že bez problémů českého Terminátora „vypne“ v prvním kole. Místo velkolepého vítězství ale srbský ranař Aleksandar Ilič na pražské Štvanici zažil peklo, na které nejspíše nezapomene. Když nastupoval, hlasitě ho vypískali diváci, pak ho v kleci během pár minut totálně zničil Karlos Vémola, který mu čelo otevřel jako konzervu. Potetovaný bijec po zápase uznal, že na českou MMA legendu neměl, a ukázal také zranění, které si z klece odnesl.

Zlatým hřebem galavečera Oktagon 34 byl titulový zápas mezi Karlosem Vémolou a Srbem Aleksandarem Iličem.

Vémola, který jinak celou kariéru nastupuje do klece za zvuku hudby z filmu Terminátor, udělal tentokrát výjimku. 

Dorazil na trůně a s korunou na hlavě po vzoru fenomenálního boxera Tysona Furyho a Štvanicí se nesla píseň Karla Gotta Být stále mlád.

„Karel Gott je moje srdcová záležitost, lidé na to krásně reagovali,“ říkal po zápase novinářům nadšený Vémola, který opět splnil to, co avizoval.

Karlos fanouškům sliboval, že bitva s Iličem nebude mít dlouhého trvání a skončí jeho dominantním vítězstvím. Vémola houževnatého Srba ukončil technikou „arm triangle“ po necelých čtyřech minutách boje.

„Dopadlo to, jak jsem říkal. Měl jsem na sobě velký tlak, ale dokážu ho vyvinout i na soupeře,“ řekl bezprostředně po zápase Vémola, který se stal stal králem polotěžké divize.

Terminátor si nyní brousí zuby na titul pro šampiona střední váhy, který v současné době drží jeho velký rival Patrik Kincl.

„Lítá tady malá 77 s mým pásem, v prosinci bych rád přišel a ten pás si vzal zpátky domů. O titul beru kohokoliv. Všichni, co říkají, že si vybírám soupeře, ať jdou do p**ele. Klidně půjdu pro titul v těžké váze a stanu se šampionem tří divizí,“ vzkázal Vémola.

Karlos Vémola se stal králem polotěžké váhy.

Ilič ukázal zranění, Vémola mluvil o svatbě s Lelou

Na pozápasové tiskovce Vémola také oznámil, že svůj pás v polotěžké váze nehodlá obhajovat. Výjimku by udělal jen v případě svého přemožitele Attily Végha a „německého Terminátora“ Stephana Pütze.

Ilič, který před zápasem překypoval sebevědomím a Vémolu skrz sociální sítě provokoval a urážel, před novináři uznal, že nebyl schopen Karlosově síle čelit.

Na Instagramu se pak bijec původem z Bělehradu pochlubil „cuty“, které mu Vémola v kleci způsobil.

„Tak ty bys chtěl být zápasník,“ okomentoval krátké video Ilič, který se v organizaci Oktagon MMA nejspíše neobjevil naposledy. Promotér Ondřej Novotný naznačil, že by jeho dalším soupeřem mohl být Slovák Pirát Krištofič.

Aleksandar Ilič ukázal zranění ze zápasu s Vémolou.

Zatímco Iliče čeká odpočinek s rodinou a pak pochopitelně návrat k tréninkům, Vémola má před sebou dlouho plánovanou svatbu s Lelou Ceterovou. Na tiskovce Karlos přiznal, že kdyby se mu nepovedlo na Štvanici vyhrát, veselku by musel odložit.

„Kdybych z toho třeba trůnu spadl a zranil se a ten zápas se nestal, zase bych neměl svatbu. Jak bych to své ženě mohl udělat? Já jsem musel vyhrát, nebyla jiná možnost,“ vysvětlil Vémola.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:42 pondělí 21. listopadu 2022. Anketa je uzavřena.

  • 41
  • 20
  • 18
  • 15
  • 10
  • 8