Vémola před zápasem století: Lelu jsem zanedbával. Za čtvrt roku jsme spolu byli jeden den

Už tuto sobotu čeká nejznámějšího českého MMA zápasníka Karlose Vémolu (34) největší bitva jeho kariéry. V „zápase století“ se postaví slovenskému bijci a svému dobrému kamarádovi Attilu Véghovi (34). Přípravě na dlouho očekávaný duel v pražské O2 aréně „Terminátor“ podřídil úplně vše. Stranou musela jít i jeho těhotná partnerka Lela Ceterová (30), která očekává narození prvorozené dcery Lili už začátkem příštího roku.

Karlos Vémola a jeho rival Attila Végh byli hosty pořadu Česká ulička, kde si vyzkoušeli, jaké je to být moderátorem této talkshow. Každý z bijců se mohl toho druhého zeptat, na cokoliv chtěl.

Slovák Végh se Vémoly zeptal, jak moc se těší na narození dcerky. „Těším se moc. Čím víc se to blíží, tím víc se těším,“ svěřil se Vémola.

Historicky první Čech v zámořské UFC poté na sebe práskl, že v posledních měsících nebyl zrovna ideálním partnerem a svou těhotnou partnerku dost zanedbával.

„Touto přípravou jsem ji zanedbával. Jsem v Londýně, trenéři mi nechtějí dát ani den volna. S Lelou se vidím, jen když v Česku něco natáčíme a ona sedí a čeká na mě,“ překvapil Vémola.

„Za poslední tři měsíce jsme spolu byli na jeden den v Saint-Tropez. Vzal jsem ji tam v neděli ráno a hned večer jsme letěli zpátky, protože jsem měl trénink v pondělí. Hodně jim toho dlužím,“ přiznal obávaný bijec.

Vémola si na závěr do Végha trochu rýpl a sdělil mu, že už se těší, až si po vyhraném zápase užije trochu času s rodinou.

Podle expertů a bookmakerů je v „zápase století“, který bude sledovat vyprodaná O2 aréna, velkým favoritem právě Vémola. Už přes čtyři roky neprohrál a chlubí se impozantní šňůrou jedenácti výher v řadě. 

Vémola vyhrává jak na běžícím pásu.

Oproti Véghovi je na něm také vidět mnohem větší touha v tomto sportu ještě něco dokázat a vrátit se mezi světovou elitu.

Podcenit Attilu by se mu ale nemuselo vyplatit. I přestože Végh svůj poslední zápas prohrál, stále jde o jednoho z nejúspěšnějších česko-slovenských MMA zápasníků vůbec. V roce 2012 se stal šampionem renomované americké organizace Bellator MMA.

„Je to největší slovenský šampion,“ vysekl mu před časem poklonu Vémola.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 úterý 3. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 69
  • 63
  • 53
  • 53
  • 52