Vémola prvně v roli moderátora: Mile překvapil a vtipkoval, že syn je chytrý, ovšem neví po kom

V kleci se vždy snaží tlouct svého soupeře hlava nehlava a ukončit tak zápase co nejrychleji. Teď ale Karlos Vémola (34) nemusel nikam spěchat. Nahodil frajerské sako, „americký úsměv“ a vyzkoušel si roli moderátora své vlastní talk show. Pilotní díl ukázal, že nejslavnější český MMA zápasník se vůbec nemusí bát toho, co s ním bude po skončení kariéry. Jako spíkr si nevedl vůbec zle.

„Terminátor“ jako moderátor? Pro mnoho lidí dost možná naprosté sci-fi. Zápasník Karlos Vémola je ale jiného názoru! Ve spolupráci se serverem iSport.cz koncem února rozjel talk show s názvem Karlos show. Natáčení probíhá v prostorách pražského striptýzového klubu Goldfingers, se kterým Karlos úzce spolupracuje už delší dobu.

Do pilotního dílu si Vémola pozval Václava Noida Bártu a Otakara Petřinu alias Marpa. Záměrně si vybral dva muzikanty, kteří mají blízko k bojovým sportům. Původně cílil na možná ještě známější jména. „Karlos oslovil také Bena Cristovaa a Rytmuse, ale ti neměli čas,“ sdělil nám náš zdroj z produkce pořadu.

Marpova účast byla pro mnohé fanoušky bojových sportů jistě velkým překvapením. Mezi ním a Karlosem Vémolou to už delší dobu pěkně jiskří.

Koncem roku 2018 Vémola před vyprodanou 02 arénou vyzval Marpa k zápasu v boxu či kickboxu. Zareagoval tak na to, že ho hudebník nazval nekomplexním zápasníkem.

Populární raper nabídku po čase přijal, ale MMA bijec se na ni už příliš netvářil. „Chci bojovat se zápasníky,“ vzkázal Marpovi na dálku Terminátor.

Teď se po mediálních přestřelkách poprvé střetli tváří v tvář a diváci byli jistě zvědaví, jak si ti dva budou rozumět.

Marpo je blázen, chce se mnou zápasit

Jestli mezi Marpem a Vémolou ve skutečnosti panuje nějaká nevraživost, oba dva ji dokázali perfektně zamaskovat. Neustále se na sebe smáli, povídali si o životě jako dva nejlepší kamarádi, často vtipkovali a rivalitu nechali stranou.

„Je to blázen. Nejenže zápasí a miluje to, ale on chce ještě zápasit se mnou,“ pobavil Karlos během představování Marpa.

Společně s Marpem a Noidem Karlos probíral nejen úroveň bojových sportů v Česku, ale také například šikanu na základních školách. 

Zatímco Marpo se netají tím, že on byl tím „šikanátorem“, Noid se svěřil, že jako dítě dostával pěkné „kouře“, i z toho důvodu začal s bojovými sporty. Karlos zavzpomínal, že kvůli šikaně přešel na kulturistiku, protože toužil po mohutnějším těle.

„Můžeme spolu vytvořit plno projektů, stálo by za řeč objet školy a z Marpa uděláme příklad, jak to nemá vypadat, a my budeme za ty hodný,“ napadlo Karlose, jenž během pořadu seděl v majestátním křesle, které připomínalo královský trůn.

„Zní to blbě, že Vémola bude za toho hodnýho, většinou mlátím lidi,“ dodal Vémola a opět rozesmál publikum.

Nenechte se zmást drsným pohledem, Karlos byl na své hosty jako beránek.

Syn je moc chytrý, nevím, po kom to má

Všichni tři ostří muži poté nějakou dobu nahlas přemýšleli o tom, jestli k bojovým sportům povedou i své děti. Zatímco Marpo bere jak syna, tak dceru na tréninky, Vémola si nedovede představit, že by například jeho Lili v budoucnu boxovala a syn prý na bojové sporty moc není.

„Moc se mu do toho nechce, je moc chytrý, nevím, po kom to má. Po mámě určitě ne a po mně taky ne,“ řekl hostům Karlos, kterému nedělalo problém střílet si i sám ze sebe.

Karlos Vémola si do své show pozval Václava Noida Bártu a rapera Marpa.

Na závěr pořadu Karlos svým hostům dal dárek v podobě své knihy. 

„Vidím, že jste nic nepřinesli, protože nejste u Krause, tak aspoň vám jako poděkování, že jste dorazili, dám svoji knížku. Ona se totiž moc neprodává, tak ji aspoň rozdám,“ řekl hostům Karlos, který si ještě s Marpem střihl první „stare down“.

Že by k zápasu přece jen došlo? 

První stare down mezi Karlosem a Marpem

Jako moderátor se Vémola ukázal v dobrém světle. Je vidět, že velice rád vypráví, nedělalo by mu problém mluvit i celé hodiny. A nejenom o MMA! Byl dobře připravený, na odpovědi hostů rychle reagoval, snažil se být vtipný (chvílemi opravdu byl), aniž by přehnaně „tlačil na pilu“.

Jediné, co mu lze snad trochu vytknout, jsou občasné přeřeky a skákání do řeči hostům. Ale to lze pochopit u někoho, kdo v minulosti nikdy nemoderoval a jako spíkr začíná bez jakékoliv rétorické přípravy.

Choval se jako profík, hned po natáčení chtěl rady

Navíc Vémola, jehož část české veřejnosti považuje za velkohubého borce, který jen těžko někdy uzná svou chybu, si je svých nedostatků vědom.

„Karlos se choval jako profík s velikou dávkou pokory. Klobouk dolů. Po natočení prvního dílu chtěl hned zpětnou vazbu. Tak jsme mu dali pár rad a on je vstřebal. Druhý díl bude proto trochu jiný,“ svěřil se nám náš zdroj z produkce pořadu.

Karlos se prý choval jako profík.

Další díly napoví, jestli si Vémola rady z produkce vezme k srdci a bude se zlepšovat. Kdoví, třeba by se mohl jednou po ukončení kariéry moderováním živit a napodobit tak například fenomenálního amerického boxera Jakea LaMottu.

Jake LaMotta

Slavný bouřlivák z Bronxu, o němž legendární režisér Martin Scorsese v roce 1980 natočil úspěšný film Zuřící býk, se po kariéře stal barovým komikem a objevil se i v několika filmech.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:06 sobota 20. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 65
  • 54
  • 36
  • 36
  • 35
  • 32