Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola vyzval Kinclova přemožitele. Pak přišla studená sprcha a hned dvojitá!

    Soldič se pustil do Vémoly, ten reagoval! | foto: Instagram

    Poraněná ruka mu stále nedovoluje zápasit, on ale vyzývá jednoho soupeře za druhým! MMA zápasník Karlos Vémola (36) nově naznačil, že by ho lákal souboj s chorvatským ranařem a šampionem polské organizace KSW Robertem Soldičem (26), který na nedávném galavečeru „umlátil“ ve třetím kole Vémolova velkého rivala Patrika Kincla (32). Netrvalo dlouho a přišla odpověď, která Vémolovi úsměv na tváři nejspíše nevykouzlila. Do Terminátora si pak navíc rýpl další ranař, jehož jméno se v měchenickém Vémolandu už nějaký pátek nesmí vyslovovat!

    Populární český MMA zápasník Patrik Kincl minulý víkend bojoval o titul organizace KSW s tamním králem velterové váhy (do 77 kilogramů, pozn. red.) Robertem Soldičem. Kincl padl ve 3. kole, zápas ukončil rozhodčí po salvě tvrdých úderů od chorvatského bijce.

    Ostře sledovaný zápas okamžitě okomentoval Karlos Vémola, o kterém se ví, že s Kinclem nemá dobré vztahy. I tak ale prý českému zápasníkovi držel palce.

    „Já jsem mu to přál. Byl by to úspěch českého MMA. Nechci to moc komentovat, aby to nevypadalo jako nějaký hate. Řeknu jen to, co jsem řekl Ondrovi Novotnému. Spojím to s tím zápasem se mnou. V tom zápase jsem cítil, že Patrik v určitých situacích nemá srdce. Nemá tu sílu to vyhrát,“ reagoval Vémola v živém vysílání na dotaz jednoho z fanoušků.

    Vémola, který Patrika Kincla porazil na body v roce 2018, poté naznačil, že by o souboj se Soldičem měl zájem.

    „Nebyl by to lehký zápas. On je samozřejmě komplexní bojovník, ale je víc striker, kteří mi hodně sedí. A v tom zápase Kincl ukázal klíč, jak ho hodil, tamtudy je cesta. A všichni dobře víme, že já to dokážu mnohem líp než Kincl někoho naházet. Já to dokážu kolo, dvě i pět kol. Takže ta cesta k úspěchu by tam určitě byla, plus moje váhová převaha, a taky by to byl money fight a těm já se nikdy nebráním. Takže proč ne, jestli na to někdo z KSW kouká, pojďme se domluvit,“ řekl Vémola.

    Patrik Kincl prohrál v titulovém zápase proti Robertu Soldičovi.

    Nemluv o srdci! Jsi prkenný a chodíš jen pro takedowny!

    Z Polska přišla velmi rychle reakce od matchmakera organizace KSW, který uvedl, že by si zápas mezi Vémolou a Soldičem také dovedl představit, ale zatím tato česko-chorvatská válka není na pořadu dne.

    Na Vémolova slova zareagoval také samotný Soldič, který se s Terminátorem vůbec nepáral. 

    „Vémolo, co to ku*va meleš. Vždyť jsi úplně prkenný a jen chodíš pro takedowny. Ty budeš mluvit něco o srdci?“ napsal Soldič na svém instagramovém profilu.

    „Drž hubu, prcku. Neser se do velkých kluků,“ nenechal se zahanbit Vémola, kterému mnozí fanoušci bojových sportů vyčítají, že si opět za svůj cíl vybral soupeře z nižší váhové kategorie.

    Roberto Soldič je šampionem polské organizace KSW, v posledním zápase porazil českého ranaře Patrika Kincla.

    Karlos Vémola zápasí ve střední (84 kg) či v polotěžké váze (93 kg). Soldič, jak již bylo výše zmíněno, je postrachem velterové divize (77 kg). Oba ale před vážením výrazně shazují ze své běžné váhy a v zápase tedy většinou mají výraznou převahu proti soupeřům.

    Ozval se i rival Pešta: Honění skóre na no name soupeřích!

    Do Vémoly si kromě Soldiče nepřímo rýpl také ostřílený zápasník Viktor Pešta, historicky druhý Čech v UFC, který se už dlouho chce s Terminátorem utkat, ale Karlos byl zatím vždy proti.

    „Lepší prohrát s pořádným soupeřem než si honit skóre na no name soupeřích,“ napsal Pešta Kinclovi na jeho instagramovém profilu a každému bylo jasné, že myslí právě Vémolu.

    Co se týče zápasu mezi Vémolou a Peštou, Karlos se k němu dlouhou dobu stavěl odmítavě, ale pokud Pešta koncem září na turnaji Oktagon 28 porazí Němce Puetze a stane se tak šampionem v polotěžké váze, prý Vémolu teprve začne zajímat.

    „Myslím si, že Pešta vyhraje. Každopádně mu určitě budu fandit, protože to, že ho nemám rád, je jedna věc, ješitnost však v těchto případech nechávám stranou a vždy fandím českým zápasníkům,“ řekl před časem Vémola pro magazín Fight Live.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 19:36 pátek 7. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      22
    • Haha
      12
    • Super
      8
    • Tvl
      7
    • Cože
      6
    • Sladký
      6