Ku*va ti rodinu nedá! Vémola si prý našel novou silikonovou ženu a těhotná Lela zuří

Ještě nedávno MMA zápasník Karlos Vémola (34) a jeho silikonová sexbomba Lela Ceterová (30) zářili štěstím. Světu oznámili, že brzy přivedou na svět své první dítě, navíc holčičku, kterou si slovenská modelka tak moc přála. Teď se ale zdá, že v jejich vztahu nastal zásadní zvrat. Obávaný bijec si prý našel novou prsatici!

Podle deníku Blesk se Karlos Vémola v poslední době až podezřele často objevuje po boku jiné silikonové krásky, jisté Kristhin Gómez (38). Ta na svém Instagramu uvádí, že žije ve Španělsku.

Na sociální síti navíc lehce provokativně vystavuje snímky s českým bijcem. A zdá se, že tím pořádně rozpálila Vémolovu těhotnou přítelkyni Lelu Ceterovou.

Ta na sociální síti napsala něco, co působí jako drsný vzkaz své sokyni. „Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá,“ objevilo se na jejím profilu v instastories.

„Mnoho lidí se mě ptá, co se stalo. Moje odpověď zní, že pravda jednou vyjde na povrch,“ dodala vnadná Slovenka.

Takzvaná výtahovka

Karlos Vémola se k údajné nevěře zatím nevyjádřil. Je ale podezřelé, že prsatici na Instagramu lajkuje jednu fotku za druhou a u jednoho ze snímků jí v komentáři dokonce posílá srdíčka.

Vémola prsatici posílá srdíčka.

Šel za většími prsy?

V minulosti se Vémola několikrát nechal slyšet, že miluje ženy s co největšími ňadry. 

I po Lele, která má už tak dost gigantický hrudník, chtěl, aby si své poklady nechala ještě zvětšit. To Slovenka ale ze zdravotních důvodů odmítla.

Zato Kristhin se pyšní ještě výrazně větší „výbavou“, než Karlosovi může nabídnout Lela. 

Kristhin Gómez má pořádnou „výbavu“.

Na tuto prsatici má prý žárlit Vémolova Lela.

Je tohle snad důvod k nevěře?

Mezi Lelou a Karlosem to očividně ale skřípe už delší dobu. Není tomu dlouho, co bijec redaktorovi Expresu skrz SMS zprávy popsal, jak moc ho štve, že Lela už dva roky nepracuje.

Zdálo se, že slavný pár tuto krizi překonal a společně se těší na miminko. Teď ale přišla další rána. Ustojí ji společně?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:11 sobota 7. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

  • 278
  • 176
  • 76
  • 64
  • 56
  • 55