Narozeninová oslava Karlose Vémoly: Hodili ho do vody, od Lely dostal dáreček z Pařížské

Pětatřicet mu bude až ve středu, kvůli nabitému programu ale Karlos Vémola zorganizoval obří narozeninovou párty ve svém „Vémolandu“ už o víkendu. Na mejdanu se to známými jmény jen hemžilo. V jednu chvíli si populární MMA bijec pochutnával na šampaňském, o pár minut později už byl v bazénu, kam ho hodili kamarádi! Co zápasník dostal od své silikonové lásky Lely?

Mejdanu ve Vémolově sídle se pochopitelně zúčastnilo několik dalších známých jmen ze světa MMA.

Chybět nemohl velký Vémolův kamarád a šampion organizace Oktagon MMA v těžké váze Michal Martínek. Dorazil ale také o poznání lehčí bijec David Dvořák, který v březnu jako první Čech v historii zvítězil při své premiéře  v UFC.

Vémolovi přišel popřát i zápasník David Dvořák (vpravo).

Od svých přátel se Karlos kromě dárků a gratulací dočkal také nehezkého překvapení. Rváč, který je zvyklý házet se svými soupeři jako s hadrovými panenkami, na vlastní kůži okusil, jaké to je se pěkně proletět vzduchem. 

Jeho kumpáni ho totiž hodili do bazénu!

Vémolu hodili kamarádi do bazénu.

Kromě MMA ranařů se na párty objevili herci Jiří Krampol a Martin Dejdar. Z prvního jmenovaného se v poslední době stal velký Vémolův fanoušek.

Na párty dorazil i Vémolův kamarád a mocný podnikatel Ivo Rittig, který na párty dorazil po fotbalovém zápase Slavie s Jabloncem.

Karlos Vémola během své narozeninové oslavy

Lela Karlosovi vybrala luxusní dárek v Pařížské

„Oslavy se zúčastnilo zhruba sto lidí, dorazili i moji rodiče ze Slovenska. Bylo to moc fajn, počasí nám vyšlo perfektně“ řekla nám spokojeně Vémolova partnerka Lela Ceterová.

I přestože Karlose Vémolu už v září čeká vyhrocený zápas s Václavem Mikuláškem, během oslavy si trochu „vyhodil z kopýtka“.

„Dal si šampaňské, musel si to přece trochu užít, byla to jeho oslava. Pak ale říkal, že od zítřka zase začíná tvrdá dieta a příprava,“ řekla nám Lela, která se zase den po oslavě dala do pořádného úklidu. 

„Bylo hodně práce, přišla nám pomoct i paní na úklid a moje rodiče,“ dodala modelka.

Takhle Vémola slavil 35. narozeniny.

Expresu Vémolova partnerka také odhalila, jakých dárků se Karlos kromě originálního dortu ve tvaru lva dočkal.

„Dlouho jsem přemýšlela, co mu dám. Kamarádi mu dali obrazy jeho oblíbených fighterů, já mu nakonec v Pařížské koupila pásek Louis Vuitton. Jeden takový už má, ale on stále nosí džíny i obleky, tak to určitě využije. Karlos si na značky moc nepotrpí, sám by si něco takového nekoupil, ale měl z dárku radost,“ svěřila se nám Lela.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:23 úterý 27. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 92
  • 63
  • 60
  • 56
  • 51
  • 43