Vémola po nakládačce: Zmizel mu Instagram, pak se pochlubil fotkou z operačního sálu

V sobotu v nabité O2 aréně schytal nejslavnější český MMA zápasník Karlos Vémola (34) tvrdé k. o. od Attily Végha. „Zápas století“ tak skončil po pouhých dvou minutách. Brzy poté bijec přišel o svůj instagramový účet. Pravděpodobně si ho sám smazal. Na sociální síti, kde jeho profil sleduje téměř 200 tisíc lidí, je už ale zpět! Terminátor se okamžitě pochlubil fotografií z operačního sálu.

Vémola podstoupil v rodné Olomouci avizovanou operaci ramene a na sociální síti fanoušky informoval o tom, že si po prohraném zápase s Attilou Véghem potřeboval pořádně oddechnout. A to jak psychicky, tak fyzicky. 

„Trošku jsem se odmlčel, potřeboval jsem regenerovat. Je to jako hnusný déjà vu. Před čtyřmi lety jsem prohrál a pár dní nato jsem se probudil na operačním sále a neměl jediný důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám. Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal,“ říká odhodlaně Terminátor, který také poděkoval fanouškům za podporu, jíž se mu, i když prohrál, dostalo požehnaně.

„Mám v zádech tisíce fanoušků, kteří ve mě věří, motivují mě a ženou vpřed. A hlavně jsem mnohem lepší fighter než to, co jsem mohl předvést v sobotu. Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už teď. Já se vrátím,“ vzkázal Vémola.

Karlos Vémola má za sebou operaci ramene.

Vémola měl utrženou šlachu svalu. Operace dopadla dobře a zápasníka čeká několik týdnů rehabilitací. 

Očekává se, že by se v kleci mohl objevit příští léto, kdy organizace Oktagon MMA plánuje tradiční a oblíbený turnaj na pražské Štvanici.

Vémolův lékař: S takovým ramenem bych nešel hrát ani badminton

Na svém Instagramu Vémola zveřejnil i názor svého lékaře, který operaci vykonával. Doktor se podivoval nad tím, že s takto vážným zraněním bijec zápasil.

„Je to borec, já bych s takovým ramenem, jako má on, nešel hrát ani badminton, natož se bít s Attilou,“ řekl lékař v krátkém videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:27 pátek 13. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 47
  • 43
  • 41
  • 40
  • 34