36 hodin bez vody, hubl 250 gramů za hodinu! Vémola ukázal šílené shazování před Marpem

Opět potvrdil, že s váhou umí doslova kouzlit. MMA zápasník Karlos Vémola (36), jehož už tuto sobotu čeká dlouho očekávaný boxerský zápas s raperem Marpem v pražské O2 aréně, fanouškům detailně ukázal, jak probíhalo závěrečné shazování. Bojovník si prošel peklem, o kterém běžní smrtelníci nemají ani ponětí! Šestatřicet hodin byl bez vody, hubl rychlostí 250 gramů za hodinu! Na oficiálním vážení měl ale Karlos problémy udržet se na nohou a fanoušci mají strach o jeho zdraví.

Před necelým týdnem na Instagramu Karlos Vémola sdílel fotku, na které pózoval pouze v trenkách a jeho tělo bylo jako žula. Žádný tuk, pouze svalstvo a kůže.

„Týden do vážení, tak už těch posledních 11 kilogramů snad nějak zvládneme,“ okomentoval snímek Vémola, který dříve soutěžil v kulturistice a díky tomu má velké zkušenosti s odvodňováním těla.

Takhle Karlos vypadal týden před zápasem s Marpem. Váha tehdy ukazovala 95 kilogramů.

Mnozí si tenkrát klepali na čelo a nechápali, jak na první pohled „vysušený“ Terminátor může za týden shodit ještě dalších 11 kilogramů. Bijec původem z Olomouce ale opět dokázal, že je schopen všeho a nedělá mu problém hazardovat se zdravím.

Aby se vešel do váhového limitu (84 kilogramů, pozn. red.), Vémola absolvoval den a půl dlouhá muka. Posledních 36 hodin před oficiálním vážením zastavil přísun vody a nepřijímal takřka žádné kalorie. Jediné, co snědl, bylo pár sušených švestek.

„Už moc nechybí, vychází to zhruba na čtvrt kilo za hodinu,“ popsal drastické shazování Vémola, který v mimozápasovém období váží přes metrák.

V kritických chvílích Vémolovi pomáhali dobří kamarádi. Zatímco se zápasník potil pod termodekami na sluníčku, jeho kumpáni mu ledovali hlavu a byli mu velkou oporou.

Vémola fanouškům ukázal, jak probíhalo závěrečné shazování.

V několika vrstvách oblečení se Vémola vydal také běhat okolo svého domu v Měchenicích. Měl na sobě sauna oblek, mikinu i zimní čepici. V tu chvíli mu zbývalo posledních 7 kilogramů.

„Po těch 18 kilech, co už mám za sebou, vím, co mě čeká. Myslím, že už to přežiju,“ informoval své fanoušky Vémola, který na Instagram pravidelně přidával krátká videa z drastického shazování.

„Při tom masakru, běh, sauna a deka, jsem urval 5 kilo, takže zbývá posledních pár kileček, přemístím se do ruské sauny, potom mám celý večer na běh, saunu a vanu. Váhu uděláme jako profíci,“ slíbil fanouškům Vémola.

Svůj slib splnil. I přestože to stálo hodně sil. Ve videu z čtvrteční noci působil Vémola jako někdo, z koho „vysáli život“.

Vémolovi dalo shazování pořádně zabrat.

„Váha je hotová, všem vám moc děkuji, víte, o kom mluvím,“ řekl v krátkém videu evidentně vyčerpaný Terminátor, který poté označil několik věrných kamarádů, mezi nimi byl i Ivo Rittig.

Zbytečný hazard, myslí si o Vémolově shazování Marpo

Na pátečním vážení Vémola váhový limit splnil jako skutečný profík. Navážil přesně 84 kilogramů. Bylo ale vidět, jak moc Karlose shazování tentokrát vyčerpalo. Když se svlékal, musel se přidržovat stěny, aby nespadl.

Karlos měl problémy se udržet na nohou.

Během stare downu neměl Vémola energii na silácká gesta či řeči. Krátce se podíval Marpovi do očí a okamžitě sáhl po šejkru s proteinem či „sachariďákem“ a zmizel do zákulisí.

Vémolovi dalo shazování kil pořádně zabrat.

O Vémolu si dělají na sociálních sítích starosti mnozí fanoušci, drastické shazování okomentoval i jeho soupeř Marpo.

„Přijde mi to zbytečný hazard se životem, když má i děti,“ nechal se slyšet raper, který věří, že před vyprodanou O2 arénou Vémolu porazí.

Terminátor ale před soubojem překypuje sebevědomím. V nedávném rozhovoru pro Expres.cz dokonce nastínil, jak podle něj bude zápas probíhat.

„Když v prvních třech kolech uvidí, že tudy cesta nevede, hlava mu úplně vypne a začne bláznit. On je trochu cholerik, začne se rvát a to bude moje cesta, jak si najít skulinu. Koncem zápasu ho knokautuju, já ho utrápím,“ odhadl Vémola.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 sobota 17. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 35
  • 16
  • 16
  • 15
  • 7