Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Legenda Konečný o zápase Marpa s Vémolou: Karlos je na prachy, může se strašně ztrapnit

    Dlouho očekávaný zápas byl konečně potvrzen! MMA zápasník Karlos Vémola (36) se 13. listopadu utká v boxerském ringu s raperem Otakarem Petřinou alias Marpem (36). Oba tvrdí, že je pro ně zápas velkou výzvou. Jak to ale vidí boxerská legenda Lukáš Konečný (42), který před časem Vémolu lákal na exhibiční zápas?

    O boxerském zápase mezi MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a Marpem se mluví od galavečera XFN 15, na němž Vémola před vyprodanou halou známého rapera vyzval. 

    Chvíli to vypadalo, že je duel naprosto nereálný, teď ale organizace Oktagon MMA oficiálně potvrdila, že se Vémola a Marpo střetnou 13. listopadu v pražské O2 aréně.

    „Lidé řeknou, že jsem se zbláznil, ale já jsem vždycky chtěl postojový zápas, abych dokázal všem hejtrům, kteří říkají, že se jenom válím, že umím i box. Třicet let dělám bojové sporty a ještě jsem nikdy nikoho neknokautoval. Bohužel pro Marpa, on bude prvním,“ řekl Karlos Vémola během své show v pánském klubu Goldfingers.

    „To spíše on dostane k. o., stoprocentně mám šanci. Budu lepší v pohybu i v postoji, pro něj bude ostuda, když se mnou prohraje. Není na tom boxersky dobře a všichni to vědí,“ reagoval Marpo.

    Redakce Expres.cz kontaktovala legendu českého boxu Lukáše Konečného. Ten v ostře sledovaném zápase favorizuje rapera Marpa.

    „Myslím si, že Marpo ho může potrápit a klidně i vyhrát,“ řekl nám na úvod Lukáš Konečný.

    „Detailně ty kluky ale neznám a nikdy jsem s nimi neboxoval. Marpa jsem viděl trochu boxovat na galavečeru, na kterém jsem také zápasil. Na to, že to dělá už jen jako koníček, určitě předvedl dobrý výkon,“ dodává boxer, jenž tak připomněl zápas raperů Marpa a Rytmuse, který jednoznačně ovládl český hudebník.

    Lukáš Konečný

    Prohra Karlose Vémoly se zpěvákem? To by byla strašná ostuda!

    I když Konečnému zápasy celebrit vůbec nevadí, tento duel je podle něj už lehce za hranou. 

    „Tyhle zápasy by měly zůstat jen jako exhibice za rozumné peníze, a ne aby to byly hlavní zápasy akcí a prodávaly se na tom miliardy lístků za miliardy peněz,“ říká Konečný, který sám před časem Vémolu lákal na exhibiční duel.

    „Dal jsem mu nabídku, plácnu za pár korun, s tím, že ho nebudu zabíjet. Jemu se ale nechtělo. Jakmile z toho koukají obrovské peníze, najednou se mu do toho chce, i když to třeba nebude mít valnou sportovní úroveň,“ myslí si Lukáš Konečný.

    „Já tyhle zápasy celebrit celkem beru, má to odezvu, ale když to začne být moc o penězích, začíná mi to vadit. Co předvádí třeba Mayweather (americký boxer, pozn. red.) poslední dobou, už je přehnané a trochu mi stejným stylem zavání Vémola,“ dodává známý boxer, který nyní působí jako promotér a organizuje akci s názvem Save Boxing, na níž se představí například Tom Schwarz, který zápasil se slavným Tysonem Furym. 

    O Karlosi Vémolovi se dobře ví, že nesnáší porážky. Jak by podle Konečného reagoval v případě prohry?

    „On není boxer, ale je to MMA zápasník, takže se bude ohánět tím, že to zkusil, nevyšlo to, ale samozřejmě to bude ostuda. Obrovská ostuda! Nemyslím to zle, Marpo není žádný pitomec, to určitě ne, ale pokud takovou hvězdu porazí zpěvák, je to průšvih a něco to znamená. Na druhou stranu Karlos je MMA zápasník a má jiné přednosti, než jsou ty ruce,“ řekl na závěr Lukáš Konečný.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:37 pondělí 1. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      34
    • Trapas
      19
    • Super
      12
    • Sladký
      8
    • Cože
      7
    • Tvl
      7