Jak oslavil MMA bijec Vémola narození své dcery? Makal v posilovně a pařil s Rittigem!

Narození dcery se musí řádně oslavit! Dobře si toho je vědom i MMA zápasník Karlos Vémola (34). Ten v tento výjimečný den alespoň částečně porušil svůj přísný režim a vyrazil na divokou pařbu se svými kamarády. Nechyběl jeho věrný podporovatel a kontroverzní lobbista Ivo Rittig (56).

Bijec Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová očekávali narození dcerky Lili zhruba na Štědrý den. Nakonec se ale dočkali toho nejkrásnějšího předvánočního dárku.

„Nejkrásnější věci na světě se stanou, když je nejmíň čekáte. Lili už s námi prostě na Vánoce chtěla být doma, takže v 15:10 přišla na svět,“ napsal na svůj Instagram Karlos a přidal svou první fotku s dcerkou Lili.

Poté, co si Karlos užil první chvíle s dcerkou, nechal obě své holky odpočívat a vyrazil velký okamžik oslavit. Nejprve zašel do posilovny, kde si dal pořádně do těla.

„Dneska si na ten leg press pořádně naložím, aby byla Lilinka zdravá. Lili se narodila 18. prosince, tak si dám osmnáct sérií po dvanácti (opakování),“ avizoval ve videu z posilovny Karlos.

I vzorný sportovec, jakým Karlos bezpochyby je, si ale v takto výjimečný den dokáže vyhodit z kopýtka. Karlos se tedy vydal na bujarou párty do centra Prahy.

„Bohužel mám kamarády, kteří necvičí, ale hrozně chlastají. Všichni víte, o kom mluvím. S těmi se potkám dneska ve svém domovním klubu Goldfingers,“ avizoval Vémola.

Společnost mu dělal například další MMA bijec Michal Martínek nebo jeho věrný přítel a kontroverzní podnikatel Ivo Rittig.

Karlos Vémola pařil s Ivem Rittigem a Michalem Martínkem.

Právě Rittig na svém Instagramu sdílel jednu z fotografií z večírku. Na ní je Vémola oblečen do speciálního trička s nápisem „Daddy Terminator“.

Málem nestihl porod!

Rittig na Vémolu práskl velice zajímavou informaci. Prý moc nechybělo a slavný zápasník málem nestihl porod své partnerky Lely.

Po společném jednání, kdy se vypínají mobilní telefony, Karlos zjistil, že má ženu v porodnici a má patnáct minut na to, aby stihl porod,“ napsal na Instagramu Rittig.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:28 pátek 17. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 46
  • 43
  • 41
  • 39
  • 38
  • 37