Tenista Karel Nováček: Rozvod s manželkou po 29 letech a líbačka s novou láskou

Takový to byl krásný pár a teď je velké lásky konec! Bývalý slavný tenista Karel Nováček (54) byl ženatý s manželkou Mayou (50) dlouhých 29 let. S ženou, se kterou vychovával tři děti, se ale před časem rozvedl a navíc si už stihl ulovit náhradu!

Manželství Karla Nováčka vypadalo dlouhou dobu jako z pohádky. 

Nedávno se ale bývalý tenista začal objevovat ve společnosti po boku neznámé ženy a jeho dnes už bývalá manželka Maya světu oznámila, co se vlastně děje. Jejich manželství zkrachovalo!

„Drazí přátelé a rodino, Karel a já už nejsme manželé. Věci prostě někdy nefungují a bylo nejlepší učinit rozhodnutí poté, co jsme už nějakou dobu žili odděleně,“ napsala podle serveru iSport.cz Maya na sociální sítí svým přátelům.

Zdá se, že se ale rozešli v dobrém. Přeji mu vše nejlepší,“ měla Maya vzkázat svému ex.

Karel Nováček s bývalou manželkou

Karel Nováček si Mayu vzal v roce 1990. Žili v Americe a společně vychovávali dceru Aniku (27) a syny Samuela (22) s Yannickem (20).

Karel Nováček s manželkou a expremiérem Mirkem Topolánkem

Slavný tenista, který v 90. letech patřil mezi světovou špičku, dlouho sám nezůstal. 

Na svém Facebooku se už pochlubil pravděpodobně novou přítelkyní, kterou na snímku vášnivě líbá a mluví o ní jako o spřízněné duši.

Karel Nováček s neznámou ženou

Rodák z Prostějova Karel Nováček ukončil tenisovou kariéru v roce 1996. Se sportem, který ho proslavil, ale nadobro nesekl. 

Pravidelně se objevoval na benefičních turnajích, kde dokazoval, že mu to s raketou stále jde.

Karel Nováček s bývalým pražským primátorem Pavlem Bémem

Když ho ale přestal živit jeho sportovní talent, vrhl se Nováček do světa financí. Stal se z něj finanční poradce u renomované americké banky Morgan Stanley a staral se i o několik hokejistů z NHL. 

Pak ale přišel šok v podobě výpovědi a Nováček se vrátil do České republiky. Dle výše uvedeného serveru dostal totiž laso z české pobočky UniCredit Bank.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:59 středa 19. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 47
  • 43
  • 42
  • 36
  • 35