Konečně důvod k radosti. Bratrovi Josefa Šurala se narodil syn, jméno má po strýčkovi

Po období smutku nastal v rodině Šuralových konečně světlý okamžik. Mladší bratr někdejšího kapitána Sparty Josefa (†28) Jakub (23) se stal tatínkem. A protože měli oba fotbalisté mezi sebou skvělý sourozenecký vztah, rozhodl se obránce brněnské Zbrojovky vzdát svému bratrovi úctu. Syna po něm pojmenoval a na Instagramu nechal dojemný vzkaz.

Josefovu tragickou smrt oplakávali teprve nedávno, teď mají Šuralovi konečně důvod k radosti. Mladší bratr sparťanské ikony Jakub, který nastupuje za Zbrojovku Brno, se stal tatínkem.

Předevčírem se mu narodil syn, přesně v den jeho třiadvacátých narozenin. Na Instagramu si jeho narození pochvaloval jako ten nejkrásnější dárek. Zároveň se rozhodl k mimořádně krásnému gestu a chlapečka pojmenoval částečně po zesnulém bratrovi: Nicholas Josef.

S bratrem měl totiž brněnský obránce skvělý vztah. Když k tragické nehodě v Turecku došlo, na Instagram vložil dojemnou vzpomínku na společné chvíle.

Mladšímu bratrovi Josefa Šurala se narodil syn. Dostal jméno po strýčkovi.

„Byl si pro mě nejlepší kamarád, parťák, bojovník, srdcař a největší vzor, jaký kdy budu mít! Nikdy nezapomenu na večery, kdy jsme spolu volali a řešili všechno možné, ani na žádné jiné zážitky, kterých je miliarda! Pokusím se být aspoň z části takový táta pro našeho syna, jako jsi byl ty pro svoje holčičky, a doufám, že toho v sobě bude mít co nejvíc od tebe,“ napsal s tím, že na něj denně myslí.

A neméně dojemně zavzpomínal Jakub na svého bratra i nyní, po synově narození. „Strejda na tebe myslí, Pepi,“ napsal na Instagram.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:10 čtvrtek 31. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 17
  • 16
  • 15
  • 14
  • 12