Vztah Šuralové a podnikatele Horáčka: Fotbalistova rodina je v šoku! Co vzkázal bratr Jakub?

Rok po tragické smrti fotbalového reprezentanta Josefa Šurala (†28) jeho manželka Denisa porodila syna. Jeho otcem je kontroverzní podnikatel Tomáš Horáček (36). Rodina bývalého kapitána pražské Sparty přitom neměla ani tušení, že vdova si už našla nového partnera! K situaci se vyjádřil Šuralův bratr Jakub, který kope za brněnskou Zbrojovku. Z jeho slov je patrné, že o Denise zřejmě nemá nejlepší mínění.

Bývalý útočník pražské Sparty Josef Šural zemřel loni 29. dubna na následky dopravní nehody. Vdova Denisa ale očividně příliš dlouho netruchlila a rozhodla se neztrácet čas. 

Už v červnu začala randit s kontroverzním byznysmenem Tomášem Horáčkem, který ji brzy přivedl do jiného stavu. Letos v květnu Denisa Šuralová porodila zdravého syna a na její hlavu se snesla vlna kritiky.

„Je pravda, že jsme to vzali dost rychle. Je těžké to soudit, ale je pravda, že Denisa celou situaci, to, co se stalo, úplně vytěsnila. Poradili jí to rodiče, zajistili jí dohled psychologů a jí se podařilo z velké části vytěsnit to, co se stalo,“ řekl pro Blesk.cz Horáček, který se také rozpovídal o tom, jak se z tureckého klubu, kde Šural působil, snaží dostat peníze, jež vdově Denise náleží.

„Denisu v tom sporu zastupují moji advokáti. Zdejší renomovaná právní kancelář, která spolupracuje s Turky, protože znají tamní prostředí. Je to z mého pohledu neuvěřitelné, ale oni nezaplatili ani to, co měli panu Šuralovi dát za jeho života. On za sebou zanechal zejména nesplacené hypotéky. Na jednu stranu mu tam odhalují sochu a na druhou mu nezaplatili ani za dobu, kdy žil. Je to navoněná bída, jen jejich píárko,“ dodal Horáček.

Fotbalistova rodina je v šoku. Každý si o tom udělá obrázek, vzkazuje bratr Jakub

Podnikatel tvrdí, že Denise její rodiče poradili, aby smrt svého manžela dostala z hlavy co nejrychleji pryč. 

Šuralova rodina ale o nějakém „vytěsňování“ neměla ani ponětí a není tak divu, že je dost šokovalo, že je Denisa tak brzy šťastná s jiným mužem, a dokonce s ním téměř okamžitě založila rodinu.

S Josefem Šuralem se rozloučili spoluhráči z Turecka i tamní ministr zahraničí.

„Nepřísluší mi to hodnotit, nechci to soudit. Jen jsem slyšel, že ten vztah ze strany Josefových rodičů nebyl dobrý. Víc bych to nechtěl rozebírat,“ řekl Horáček.

„Každý, kdo si ten rozhovor a články přečetl, si určitě o všem udělá obrázek sám. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ vzkázal Denise a jejímu novému partnerovi Jakub Šural, Josefův mladší bratr, který kope za brněnskou Zbrojovku.

Jakuba Šurala s Josefem Šuralem pojil velmi dobrý vztah. Svědčí o tom například fakt, že každý svůj gól Jakub posílá bratrovi do nebe a Josefa si nechal vytetovat na svou levou paži.

Jakub Šural měl se svým bratrem skvělý vztah. Josefa si nechal vytetovat na paži.

„Původně jsem měl pouze malé tetování, jenže poté, co se to stalo bráchovi, jsem si řekl, že ho chci na ruce. A udělal jsem si to,“ vysvětlil před časem Deníku svou kérku Jakub Šural.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:01 neděle 20. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 96
  • 50
  • 41
  • 40
  • 39
  • 37