Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Arogantní Čehoameričan Mariánek vytočil bojovníky MMA, sesypali se na něj s urážkami

    Svým arogantním chováním často přivádí lidi k šílenství, teď se Jonu Mariánkovi, kamarádovi a kolegovi populárního amerického youtubera Jakea Paula, povedlo rozčílit testosteronem nabité MMA bojovníky z Česka. Těm se vůbec nelíbí, jak se tento arogantní Čech žijící v USA pustil do šéfa organizace Oktagon MMA Ondřeje Novotného a herce Jakuba Štáfka, který Mariánka před časem vyzval k zápasu v boxu. Co mu drsní ranaři vzkazují?

    Na české MMA scéně dlouho nebylo takhle živo. Jon Mariánek, který úzce spolupracuje se známým americkým youtuberem a boxerem Jakem Paulem, před pár dny vydal video, v němž reaguje na výzvu od herce Jakuba Štáfka

    Ten chtěl s Mariánkem zápasit podle pravidel boxu, ale Mariánek jeho výzvu odmítl a místo toho vyjádřil zájem o bitvu s Vémolou.

    „Vémolovi bych nabídl deset milionů. Mohli bychom se vykašlat na Oktagon. O2 arénu bych koupil sám a jenom bychom udělali promo a byla by to největší bojová noc, kterou Česko zažilo,“ nastínil Mariánek, který poté Štáfkovi nabídl, že si zahrají šachy.

    Mariánek se ve videu také pustil do organizace Oktagon MMA, pod kterou se měl zápas se Štáfkem uskutečnit. Nit suchou nenechal ani na promotérovi Ondřeji Novotném, jehož nazval „starým chudým zm*dem“ a nabídl ne zrovna lichotivé srovnání Novotného s šéfem prestižní americké organizace UFC Danou Whitem.

    „Novotný je něco jako Dana White z Číny. Kopíruje, co funguje v zahraničí. Jeho zápasníci nikoho nezajímají, a tak chce zápasy influencerů. Z rozhovoru s Novotným mi bylo jasné, že nemá peníze. S Oktagonem nechci mít nikdy nic společného. Nedokážu si představit letět se svým týmem do Česka, abych šel do ringu s nějakým hercem,“ řekl Mariánek ve svém videu.

    Jon Mariánek se navezl do Oktagonu a vyzval Vémolu.

    Netrvalo dlouho a videa si všimli bojovníci, kteří pod organizací Oktagon MMA zápasí, slova arogantního youtubera mnohé z nich vytočila doběla.

    „Radši budu chudák z Čech než mít hlavu v šéfíkově zadku a dělat mu příležitostně děvku. Kluk z amatérů by tě zabil,“ napsal Mariánkovi na jeho instagramovém profilu zápasník Miloš Petrášek, který je jinak svými kolegy popisován jako velký kliďas a pohodář.

    Miloš Petrášek

    Do Mariánka se pustil také Václav Mikulášek alias Baba Jaga, který sám rád provokuje veřejnost.

    „Děkuji, kámo, díky tobě já vypadám jako anděl. Jinak jak ses dostal k takové práci? Jsi uklízečka od Paula,“ dělá si z Mariánka legraci Mikulášek.

    Zdaleka největší výsměch schytává Mariánek od tvrďáka Jana Malacha alias Krále severu.

    „Hochu, ty jsi takový chudák, že většího neznám. Jediné, na co by ses v kleci hodil, by bylo nosit čísla mezi koly, ty kund*čko,“ napsal Mariánkovi Malach, který dokonce na Instagram umístil video, v němž Mariánka paroduje.

    Jan Malach

    V nahrávce Malach Mariánka označuje za „nejotravnější koninu“ a „poskoka Jakea Paula“. 

    „Musím šéfovi vydrhnout auto a pak mu ho vy*ulit,“ říká český bojovník ve videu, které se těší velké oblibě nejen mezi ostatními zápasníky, ale i mezi fanoušky bojových sportů.

    Menšího zastání se Mariánek dočkal u bojovníka Patrika Kincla, který na sociální síti uvedl, že se mu jeho výzva směrem k Vémolovi líbila a pokud by Karlos odmítl, on by byl k dispozici za pět milionů.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 2. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      39
    • Trapas
      7
    • Sladký
      7
    • Super
      5
    • Cože
      4
    • Tvl
      3