Pi*o, vo*e! Dcera slavného tenisty Petra Kordy si sprostě ulevila po nepovedeném odpalu

Celý život žije v USA, českou krev ale nezapře! Golfistka Jessica Korda (26), dcera slavného tenisty Petra Kordy (51), ukázala, jak dokonale ovládá mateřský jazyk svého otce. Tedy spíše jen sprostá slova. Po nepovedeném odpalu během druhého kola Evian Championship ze sebe krásná blondýna chrlila vulgarity.

„Pi*o, vo*e!“ ulevila si golfistka okamžitě po špatné ráně na desáté jamce. Vulgarity zachytily mikrofony v plné kráse. Fanoušci, kteří Jessiku sledovali na kanálu Golf Channel, se jistě mohli smíchy potrhat.

Pobavený, ale i trochu překvapený byl i komentátor Petr Uhlík, který si z celé věci udělal legraci.

„Tohle určitě nedokázali úplně vychutnat anglofonní znalci golfu, ale v tuhle chvíli Jessica Korda nezapřela, že má české kořeny, i když tohle byl docela drsný výrok,“ řekl golfový expert.

I přestože Česky umí Jessica (minimálně nadávat) velice dobře, v minulosti prohlásila, že se jako Češka necítí.

Jessica Korda se narodila v roce 1993 na Floridě. Jejím otcem je legendární český tenista Petr Korda. Do patnácti let Jessica reprezentovala Českou republiku. Poté se ale rozhodla nastupovat za Spojené státy.

Pocházím z Česka, mám tam rodinu, ale já osobně se cítím jako Američanka. Mám americké kamarády a cítím se tam prostě jako doma, vybrala jsem si americké občanství,“ řekla Jessica před lety pro MF DNES.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:07 úterý 26. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 53
  • 44
  • 42
  • 41
  • 39