Jen tak něco tě neskolí, šéfe! Nejtěžší zápas v životě! Vzkazy pro bojovníka Tvrdíka

Českou fotbalovou veřejnost ve středu šokovala zpráva o velmi vážném zdravotním stavu Jaroslava Tvrdíka (53). Lékaři před pár dny šéfovi pražské Slavie objevili onkologické onemocnění a boss sešívaných musel ihned na operaci. Vzkazy plné podpory mu posílají fanoušci Slavie, kolegové, ale i bývalí hráči úřadujícího šampiona!

„Drž se šéfe, tebe jen tak něco nesloží,“ vyťukal na Twitteru reprezentační bek Vladimír Coufal, jenž kopal za Slavii v letech 2018 až 2020 a s Jaroslavem Tvrdíkem měl vždy velmi dobré vztahy.

„Celý klub a A-tým vyjadřují panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním,“ uvedl pro Expres.cz slávistický tiskový mluvčí Michal Býček.

„Držíme palce, šéfe, kluci vyhrají zítra s naší podporou v Rakousku, vy vyhrajte v nemocnici,“ vzkázal skrz Twitter bloger a věrný fanoušek Slavie, který na sociální síti vystupuje pod přezdívkou Area 106.

„Držte se, šéfe! Kluci za vás budou bojovat na hřišti, my zase v hledišti! A to ve všech zápasech do konce sezony! Tohle bude pro vás! Ať žije Slavia! Ať žije Jarda Tvrdík,“ stojí na profilu fanouškovské skupiny Srdcaři z východu.

Vzkazy plné podpory směrem k Tvrdíkovi, který je nyní v nemocnici po důležité operaci, se množí také od fanoušků jiných klubů.

„Věřím, že pro mě kluci ve čtvrtek postoupí a bude to jízda až do finále,“ vzkázal Expresu v SMS zprávě Tvrdík těsně před zákrokem.

Podle exkluzivního zdroje Expresu lékaři zjistili Tvrdíkovi vážnou nemoc před několika dny. 

„Byl na běžné zdravotní prohlídce a objevili u něj velmi vážnou nemoc,“ svěřil se nám dobře informovaný zdroj, podle něhož se má jednat o onkologické nemocnění.

Naši informaci později potvrdil jak Tvrdík, tak tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Jaroslav Tvrdík

„Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu, chod klubu je podle dopředu nastavených procesů zajištěn,“ sdělil Expresu mluvčí pražského klubu.

Dcera Jana zrušila svatbu s brankářem Kolářem

O Tvrdíka se pochopitelně strachuje také jeho rodina, zejména jeho dcera Jana. Úspěšná modelka se měla letos v létě provdat za brankáře Slavie Ondřeje Koláře. Plánovanou svatbu ale museli snoubenci narychlo zrušit.

„Dcera se ale rozhodla svatbu zrušit, protože chce mít svého tatínka na svatbě,“ dodal náš zdroj.

Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková

Svého šéfa budou chtít jistě podpořit i současní hráči Slavie. Tím nejlepším způsobem bude zpečetěním vytouženého postupu do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. 

Odvetný zápas s rakouským Lincem sešívaní odehrají ve čtvrtek večer. První duel parta kouče Trpišovského vyhrála na domácí půdě 4:1.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:14 čtvrtek 14. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 10
  • 5
  • 5
  • 4
  • 4