Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Boss fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík (53): Vážná nemoc a okamžitá operace

    Zatímco fotbalisty Slavie čeká ve čtvrtek večer zápas o postup do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, její předseda svede mnohem důležitější boj. Jaroslavu Tvrdíkovi (53) lékaři před pár dny objevili onkologické onemocnění a musel se ihned podrobit operaci v pražské nemocnici. Kvůli vážnému zdravotnímu stavu byla dokonce odložena plánovaná svatba Tvrdíkovy dcery Jany s brankářem Slavie Ondřejem Kolářem.

    U Jaroslava Tvrdíka, šéfa fotbalové Slavie, lékaři zjistili vážnou nemoc před několika dny, kdy jedinou starostí byl nadějný postup jeho týmu po úvodním domácím duelu s Lincem.

    „Byl na běžné zdravotní prohlídce a objevili u něj velmi vážnou nemoc,“ svěřil se Expresu dobře informovaný zdroj, podle něhož se má jednat o onkologické nemocnění.

    Vysokému muži s knírkem, který si fanoušky získal svým nespoutaným naturelem, se rázem život obrátil naruby. Tvrdík musel okamžitě zahájit léčbu a hospitalizaci v jedné pražské nemocnici. 

    „Ve středu podstoupil operaci, mimo vedení klubu bude tři až čtyři měsíce. Je to bojovník,“ sdělil náš zdroj obeznámený se zdravotním stavem fotbalového bosse. 

    Jaroslava Tvrdíka jsme kontaktovali. Šéf nejúspěšnějšího českého klubu posledních let se ke svému zdravotnímu stavu nechtěl příliš vyjadřovat, ale naznačil, že naše informace jsou správné.

    „Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já,“ napsal nám v textové zprávě s tím, že pro jeho rodinu je to velmi složité období.

    „Věřím ale, že pro mě kluci ve čtvrtek postoupí a bude to jízda až do finále,“ uzavřel optimisticky fotbalový boss.

    Redakce Expres.cz požádala o vyjádření také tiskového mluvčího pražské Slavie Michala Býčka. Ten nám potvrdil, že Tvrdík je po operaci.

    „Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu, chod klubu je podle dopředu nastavených procesů zajištěn. Celý klub a A-tým vyjadřují panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním,“ uvedl Býček.

    Dcera Jana zrušila svatbu

    O hybatele všeho dění v Edenu se nyní strachuje celý jeho klub, který mu posílá červeno-bílou sílu, a také jeho rodina, zejména tatínkova „slabost“, dcera Jana. 

    Úspěšná modelka se měla provdat za brankáře pražské Slavie Ondřeje Koláře letos v létě. Plánovanou svatbu ale museli snoubenci z pochopitelných důvodů narychlo zrušit. 

    „Dcera se ale rozhodla svatbu zrušit, protože chce mít svého tatínka na svatbě,“ dodal zdroj.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:10 čtvrtek 14. července 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      72
    • Tvl
      56
    • Trapas
      14
    • Cože
      13
    • Sladký
      11
    • Haha
      10
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...