Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Smál se Marpovi s Rytmusem, teď chce Soukup zápas: Je to v jednání, řekl Expresu Jíra z Clashe

    Reality show Agáta Jaromíra Soukupa na TV Barrandov startuje už v pondělí 5. září. Prý dojde i na box! | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

    V mládí boxoval a bojové sporty má očividně v lásce dodnes. V nedávné minulosti se fotil s Karlosem Vémolou (37) či Marpem (37). Nyní ale mediální magnát Jaromír Soukup (53) podle všeho dostal chuť znovu navléct rukavice. Majitel Barrandova jednal se spolupromotérem Clash of the Stars Jakubem Jírou. Ten se Expresu svěřil, že Soukup má skutečně zájem o zápas. „Jsme v kontaktu a řešíme více variant,“ řekl nám Jíra, který je známý též jako manažer influencerů. Zajímavé je, že ještě před pár lety se Soukup zápasům celebrit v kleci či v ringu veřejně vysmíval a pustil se do raperů Marpa s Rytmusem.

    Jakub Jíra, který je spolupromotérem organizace Clash of the Stars, se na Instagramu pochlubil krátkým videem ze schůzky s Jaromírem Soukupem.

    „Máme za sebou velice příjemný mítink,“ pochvaloval si Jíra, který se netají tím, že si se Soukupem velmi rozumí.

    „Jakub je skvělý,“ dodal pak na nahrávce Soukup, který se také svěřil, že jeho zraněná ruka se každým dnem lepší. „Na zápas ready,“ vtipkoval na závěr videa Jíra.

    Soukup se bitkám celebrit vysmíval, teď má zájem o zápas

    Co se týče případného zápasu Jaromíra Soukupa pod organizací Clash of the Stars, podle informací Expresu nejde o žádnou utopii. Mediální magnát, který v minulosti boxoval, bojové sporty neustále sleduje a pohrává si s myšlenkou si alespoň jeden zápas ještě střihnout.

    Právě s organizací, která se zaměřuje na MMA zápasy influencerů a celebrit, měl v minulosti několikrát jednat. Hlavní tváře Clash of the Stars si dokonce nedávno pozval do svého pořadu na rozhovor a společně s Agátou Hanychovou zavítal na říjnový galavečer na pražskou Královku.

    „S Mirkem Soukupem jsme v kontaktu a řešíme více variant spolupráce, nejenom v rámci Clash of the Stars. Pan Soukup nám několikrát sdělil, že by si alespoň ještě jednou rád s někým zazápasil. Neřešili jsme ale nic konkrétního zatím,“ svěřil se Expresu Jakub Jíra, který působí jako matchmaker organizace.

    Jaromír Soukup a Karlos Vémola

    O soupeři pro Jaromíra Soukupa můžeme zatím jen spekulovat. Před čtyřmi lety ale mediálního magnáta na zápas veřejně vyzval bývalý pornoherec a boxer Robert Rosenberg.

    Rosenberga tehdy naštvalo, že Soukup kritizoval boxerský zápas raperů Marpa a Rytmuse v pražské O2 aréně a zároveň si rýpl i do Rosenberga.

    „Dva hudebníci, tedy rapeři v ringu. Kdo bude příště? Felix Slováček s Karlem Gottem? My, kteří jsme opravdu boxovali, nad těmito šaškárnami úpíme a prosíme, už toho nechte, hlavně ať s boxem není spojovaný Robert Rosenberg, Marpo nebo Rytmus. Prosím vás, běžte od toho, jezděte třeba na kánoi. Prosím vás za všechny boxery, děkuji,“ řekl tehdy Soukup v jednom ze svých pořadů.

    „Myslím si, pane Soukupe, že jste pěkný idiot,“ reagoval Rosenberg, který Soukupovi navrhl, že si zaboxují klidně u něj v gymu.

    Jaromír Soukup a Marpo

    Zápas by časem mohla dostat i Agáta

    Mediální magnát tehdy výzvu odmítl komentovat. Nyní se však zdá, že už mu zápasy celebrit vůbec nevadí. Nejspíše si uvědomil, že by díky tomu mohl být ještě více na očích.

    Není také tajemstvím, že s Clash of the Stars jednala jeho těhotná partnerka Agáta Hanychová, což Expresu v nedávném velkém rozhovoru potvrdil již zmíněný Jakub Jíra.

    Organizace, která se na české scéně bojových sportů postarala o nevídaný rozruch, začíná cílit nejen na mladé internetové hvězdičky, ale také na opravdové celebrity.

    „Jsme v kontaktu s Agátou Hanychovou, ale i třeba s Kazmou. Nela Slováková je také pro nás obrovsky zajímavá a bavili jsme se o nějakých možnostech spolupráce. Oslovil jsem i Leoše Mareše, který je podle mě největší česká celebrita. Psal jsem mu, aby se šel jen podívat, ale nemohl, protože neměli hlídání pro dcerku. Slíbil ale, že na třetí turnaj přijde. Pak bychom se třeba potkali a domluvili na spolupráci,“ věří spolupromotér Clash of the Stars.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:00 pátek 17. března 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      36
    • Haha
      26
    • Super
      13
    • Tvl
      8
    • Cože
      4
    • Sladký
      2