Opět provokace proti Satoranskému. Jágr střílí na koš a fanoušci jen kroutí hlavou

Zdá se, že spor mezi sportovci spíše graduje, než ustává, i když to vypadalo na krátkodobou přestřelku. Jaromír Jágr (48) se ze slov basketbalisty Tomáše Satoranského (28) nemůže jen tak oklepat, jak by se na první pohled zdálo. Opět vrací úder, ale fanoušky už to přestalo bavit.

Přestřelka začala výrokem Tomáše Satoranského v rádiu, kdy basketbalista řekl, že pro něj Jaromír Jágr skončil kvůli reklamě na elektrokolo. Podle basketbalisty si to protiřečí s životní filozofií nejznámějšího českého hokejisty, který všechny pobízí, aby na sobě tvrdě makali. 

„Všichni jsme si ho idealizovali, že byl pro nás největší dříč, a pak ten člověk dělá reklamu na elektrokola... Je to špatný, prostě pro mě skončil!“ začal Satoranský, podle něhož by Jágrova tvář byla vhodnější například pro reklamu na zdravou výživu.

To nezůstalo bez odezvy, kdy se Jágr s humorem sobě vlastním nepřímo vyjádřil k útoku. Během akce Noc s legendou se ho promotér Petr Větrovský zeptal, jestli má vůli, přičemž zabral Jágra, jak jí zákusek.

„Nemám. Já mám elektrokolo, ty vole. Já si to vyjedu,“ odpověděl Jágr. Nicméně to nyní vypadá,  že by rád Satoranského ještě nějak popíchl. Protože mít „kecy“ na jeho tvrdý trénink a životní styl, to se mu ještě nestalo.

Jaromír Jágr propaguje elektrokola Crussis.

Proto Jágr zařadil do své sportovní výzvy týden hraní basketbalu. I fanoušci si všimli, že to je nová provokace na Satoranského, ale místo aby se smáli, už je to přestalo bavit.

„Měl bys to přejít s úsměvem a nedělat ze sebe šaška,“ píše jeden fanda pod post s fotkou z basketbalu, kdy byl Jarda hrát s dalším spoluhráčem.

Jaromír Jágr je ambasadorem minerální vody s vitamíny.

„Už to nech být, je to trapný,“ píše další, který si myslí, že se oba sportovci jen zesměšňují. A nebyl sám, lidé se shodují na tom, že už je toho hodně.

Možná by si Jágr měl dát s velkými kampaněmi na chvíli oddych, aby ho nebylo „až moc“. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:10 úterý 15. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 102
  • 79
  • 62
  • 46
  • 44
  • 36