Myslel jsem, že to je můj konec! Jágr promluvil o nehodě s tramvají a popsal, čí to byla chyba

Včera večer nadšeným fanouškům Kladna oznámil, že bude pokračovat i v další sezoně. Jenom o pár hodin později jim málem přivodil infarkt. Hokejový bůh Jaromír Jágr naboural se svým elektroautomobilem do tramvaje, přivodil si přitom poranění ruky. Záchranáři ho chtěli odvézt do nemocnice, to ale odmítl. Na sociálních sítích promluvil o hororových chvílích.

Legendární hokejista se v elektrickém voze značky Kia srazil s tramvají. Ta to napálila přímo do místa řidiče, kde Jágr seděl. Stalo se tak v pražské ulici Plzeňská.

Na místo přijeli záchranáři. Majitele a hráče kladenských Rytířů, jejichž znak nabourané auto zdobí, na místě ošetřili s drobným poraněním ruky.

Jaromír Jágr se střetl s tramvají přímo v místě spolujezdce.

Chtěli ho vzít dokonce i do nemocnice, to ale hokejista ostřílený i čtvrtstoletím v NHL odmítl. 

„Muž po nehodě podepsal negativní revers s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Nehodu teď bude vyšetřovat policie, bližší pohled ale nabídl sám Jágr. Přiznal, že chyba byla na jeho straně. V jednu chvíli se prý bál, že jde o jeho konec.

„Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díkybohu!“ vzkázal hokejový bůh.

Vzápětí tak trochu udělal reklamu i automobilce Kia, se kterou spolupracuje.

„Také mě překvapila a vlastně i zachránila moje kia, ze které jsem i přes to, jak to hrozivě vypadalo, vylezl bez zranění. Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali,“ uzavřel Jágr.

Jágr se také včera večer ozval fanouškům na Instagramu a potěšil je informací, že ani v padesáti letech nehodlá brusle pověsit na hřebík. 

Jaromír Jágr už prý vyhlíží další sezonu.

„Já vím, že tomu někteří nebudete věřit, ale opravdu vyhlížím další sezonu. Jak se na ni těšíte, Kladeňáci? Pleky má sen zahrát si s Kladnem play-off, zkusíme mu to společně splnit?“ vzkázal.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:52 čtvrtek 22. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 17
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3