Hokejový expert ČT o Jágrově možném konci: Skvělá zpráva! Měl skončit už loni

Nezadržitelně se blíží den, kdy nejlepší český hokejista všech dob ukončí kariéru. Fenomenální Jaromír Jágr (50) se nechal slyšet, že ho návrat na led už vůbec neláká a pohrává si s myšlenkou, že definitivně pověsí brusle na hřebík. Zatímco fanoušci smutní, hokejový expert České televize Milan Antoš mluví o skvělé zprávě. „Měl to udělat už minulou sezonu,“ tvrdí bývalý hráč pražské Slavie.

Legendární Jaromír Jágr v nedávném rozhovoru pro deník Právo připustil, že už se na led jako aktivní hokejista možná nikdy nevrátí a bude se věnovat jen chodu svého milovaného Kladna.

„Abych byl upřímný, ani nemám chuť. Jedině kdyby se měl ještě konat Winter Classic, který jsem slíbil, tak bych se asi musel přinutit jít hrát. Jinak mě to vůbec netáhne zpátky,“ uvedl Jágr.

Blížící se konec nejlepšího českého hokejisty nyní okomentoval známý expert České televize Milan Antoš. Ten, jak je jeho zvykem, si opět nebral servítky a šel tak trochu proti proudu, když prohlásil, že fenomenální „Džegr“ měl skončit už dávno.

„Bohužel si myslím, že kariéru měl ukončit už po minulé sezoně, kdy byl ještě v plné síle. Aby to bylo s plnou reklamou a se vším, co k rozlučce patří,“ řekl Antoš, jemuž na webu Sport.cz vycházejí pravidelné komentáře pod názvem „Antošova břitva“.

Podle bývalého hráče pražské Slavie by Jágrův konec mohl být dobrou zprávou pro kladenský hokej.

„Pro všechny jeho fanoušky to není úplně dobrá novina, na druhou stranu to může být skvělá zpráva pro hokejové Kladno. Rytíři konečně budou mít šéfa, který se bude naplno soustřeďovat jen na vedení klubu,“ věří Antoš.

„Byl bych rád, kdyby druhá část Jágrovy kariéry byla hodně úspěšná. Aby klub znovu vrátil tam, kde kdysi byl,“ vyjádřil přání hokejový expert.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:00 čtvrtek 2. února 2023. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 12
  • 6
  • 5
  • 2
  • 1