Vaříte řízky, seniore! Jdi se léčit! Komická hádka Bosáka se synem fotbalisty Bergera

Dělí je od sebe propastných třicet let, i tak jim ale nedělá problém vjet si pořádně do vlasů! Český internet se baví hádkou mezi populárním sportovním komentátorem Jaromírem Bosákem (55) a Patrikem Bergerem mladším (25), který je synem bývalého fotbalového reprezentanta a hvězdy anglického Liverpoolu. Bergerovi se nelíbilo, že se Bosák posmíval obraně jeho milovaného klubu, tak mu to vrátil i s úroky a začal ho urážet. „Nejsi vtipný, ale směšný,“ reagovala dlouholetá hvězda České televize.

Anglický Liverpool, za který v minulosti nastupoval český záložník Patrik Berger, je experty považován za jeden z nejlepších klubů současnosti. Proto bylo velkým překvapením, když „Reds“ v neděli padli s „průměrnou“ Aston Villou 2:7.

Totálního ponížení anglického šampiona si stihl všimnout i uznávaný fotbalový expert a dlouholetý komentátor Jaromír Bosák, který si na Twitteru vychutnal všemi opěvovanou defenzivu Liverpoolu.

„Liverpool má prý obranu. A mohl bych ji vidět?“ rýpl si do slavného klubu Bosák. 

Některé fotbalové fanoušky Bosákův příspěvek pobavil, syn slavného fotbalisty Patrika Bergera, který je velkým fanouškem Liverpoolu, už se ale tolik nesmál a pustil se do útoku.

„Nezapomeň, že po Liverpoolu máš komentování šipek, ve 2 ráno golf, v 7 ráno curling a před obědem máš šachy, ty experte,“ napsal Bosákovi Berger junior, který tak narážel na fakt, že se z komentátora v posledních letech vyklubal „expert na vše“.

„Golfová škola Míry Bosáka nebo co to bylo. Na golfu v rybářských trenkách, handicap 40 a říká ti, jak se to má hrát,“ pálil do Bosáka dále Berger.

Bosák k Bergerovi: Jsi směšný, běž se léčit!

Netrvalo dlouho a s reakcí přispěchal i sám komentátor, který si drzé chování od třicet let mladšího Bergera nenechal líbit.

„Vy asi nebudete schopen si pamatovat, že? V žádném díle jsem nikomu neříkal, jak má co hrát. Tam šlo o pravidla. Ale chtít po vás znalost věcí a faktů je zřejmě nesplnitelné. Lhát a žvanit je přece o tolik jednodušší, že, juniore?“ napsal Bosák.

Kdo si myslel, že tímto hádka skončí, ten byl na omylu. Bosák svým komentářem pouze přilil olej do ohně a Berger v útoku pokračoval dále.

„Vteřinku, já musím dokoukat pořad Vaříme řízky s Mírou Bosákem, seniore,“ utahoval si z Bosáka mladý fotbalista.

Vtipný nejste, směšný ano. To bude asi váš klasický stav. Ale prý se to dá léčit, tak neváhejte,“ doporučil poté mladíkovi Bosák.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:28 středa 3. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 114
  • 55
  • 47
  • 31
  • 27
  • 20