Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Trojnásobný otec Voráček a jeho Markéta: Vztah začal dvojitou nevěrou

    Na ledě letos nezáří tak, jak bývá zvykem. I tak ale hokejista Jakub Voráček (31) zažívá jedno z nejhezčích období v životě. S přítelkyní Markétou se dočkali druhého dítěte, navíc konečně vytoužené holčičky. Ještě nedávno to přitom vypadalo, že jejich vztahu nejspíše není přáno. City, které Voráček k sympatické brunetě z Moravy choval, ale úspěšného hokejistu donutily opustit Američanku Nicole s tehdy ročním synem Jakubem. V době, kdy se dali dohromady, měla navíc Markéta teprve rok po svatbě.

    V roce 2016 zažil Jakub Voráček osudový rok, alespoň co se týče soukromého života. Radoval se tehdy ze svého prvního potomka, syna Jakuba, jehož přivedla na svět jeho americká přítelkyně Nicole.

    Ještě než ale Voráčkova tehdejší láska porodila, hokejový útočník se stihl zakoukat do pohledné zdravotní sestřičky z Uherského Hradiště Markéty, která byla tehdy teprve rok vdaná.

    Původně to vypadalo jen jako obyčejný letní románek a všichni očekávali, že „Voras“ sklopí uši, omluví se Nicole a bude sekat latinu. 

    Chvíli to tak i skutečně vypadalo. Voráček s Nicole sdíleli společné snímky z dovolené a Američanka přijela i s několikaměsíčním synem fandit Jakubovi do Paříže na hokejové mistrovství světa. 

    Na tribuně seděla Nicole s Voráčkovými rodiči.

    Působili na první pohled zase jako dokonalý pár, ale brzy bylo zase vše jinak.

    Jakub řekl Nicole, že se chce vídat i s jinými ženami. Ona je z toho úplně na dně. Prý ji ale ujistil, že se o dítě postará,“řekl tehdy Expresu dobře informovaný zdroj.

    Jakub Voráček se svou láskou Markétou

    Společný život jsme si s Markétou museli vybojovat, říká Voráček

    Voráček se pokoušel vztah s Nicole několikrát slepit. Láska k Markétě ho ale přesvědčila, aby udělal zásadní krok, s Američankou se začátkem roku 2018 definitivně rozešel. Krásná Nicole zůstala na tehdy ročního syna Jakuba sama.

    Dlouholetá opora Flyers patří k těm sportovcům, kteří si pečlivě hlídají soukromí. Mnoho lidí tak jistě překvapilo, když Voráček nedávno o milostném trojúhelníku otevřeně promluvil. Hokejista přiznal, že šlo o jedno z nejnáročnějších období v životě.

    „Já měl v Americe na cestě malého a Markéta byla necelý rok vdaná. Jenže my se tehdy potkali a… Prostě jsme si sedli. V životě jsou zkrátka situace, se kterými nemůžeš hnout, i když navenek vypadají blbě a ovlivní i jiné lidi,“ popsal Voráček ve své zpovědi pro web Bez frází.

    „Nějakou dobu jsme se s Markétou snažili dostat k tomu, abychom spolu byli. Víc než rok od chvíle, co se to provalilo, potom trvalo, než jsme si k sobě našli cestu tak, že spolu můžeme žít. Ani jednomu z nás se to nepřihodilo v dobrý čas, ale přesto nás to k sobě táhlo,“ dodal Voráček s tím, že měl se svým rozhodnutím morální dilema. A to hlavně kvůli synovi, jehož má s Nicole.

    „S Markétou jsem založil novou rodinu a plánujeme budoucnost. Nebyl to žádný úlet nebo náhlé vzplanutí. My patříme k sobě. Chtěli bychom to oba za jiných okolností, ale o to víc jsme si společný život museli vybojovat. Oba si s sebou neseme věci, které musíme neustále řešit, ale to je součást života, který ti klade do cesty překážky. A je na tobě, jak se s nimi popereš,“ uzavřel Voráček, který se nikdy netajil tím, že by chtěl mít velkou rodinu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:15 úterý 24. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      79
    • Super
      15
    • Haha
      10
    • Cože
      10
    • Sladký
      9
    • Tvl
      9