Jakub Voráček opustil přítelkyni i s ročním synkem! Vztah vydržel sedm let

Česká hokejová hvězda Jakub Voráček (28) je single! Útočník Philadelphia Flyers opustil svou americkou přítelkyni Nicole (27) i s jejím ročním synkem. Slepovaný vztah končí po sedmi letech.

O rozchodu momentálně nejlépe placeného českého hokejisty v NHL s jeho přítelkyní Nicole jako první informoval server Blesk.cz, podle kterého se Voráček již přestěhoval do centra Filadelfie. 

Jeho přítelkyně zůstala sama s malým synem Jakubem v domě na předměstí ve Voorhess. Dům si přitom Nicole s Jakubem Voráčkem pořídili teprve loni.

Rozchod výše uvedenému serveru potvrdil i sám hokejový útočník Voráček. „S Nicole spolu nejsme,“ přiznal osmadvacetiletý rodák z Kladna.

Vztah Jakuba Voráčka a jeho americké přítelkyně Nicole zažil několik krizových období. Není to dlouho, co vyšlo najevo, že hokejista je své tehdy ještě těhotné partnerce nevěrný.

Jakub Voráček chodil s americkou přítelkyní Nicole sedm let.

Již v roce 2016 se šuškalo o tom, že několikaletý vztah brzy skončí. A to i navzdory tomu, že se blížil příchod syna Jakuba.

Jakub řekl Nicole, že se chce vídat i s jinými ženami. Ona je z toho úplně na dně. Prý ji ale ujistil, že se o dítě postará,“ sdělil tehdy Expresu dobře informovaný zdroj.

Nakonec vztah oficiálně končí na začátku roku 2018. Jakub Voráček chodil s Nicole sedm let. Slepit několikrát rozbitý vztah se ale nepodařilo.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:59 čtvrtek 10. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 10
  • 9
  • 6
  • 6
  • 6