Syna živím sama, on neplatí alimenty! Janktova ex o rozchodu s fotbalovým boháčem

Působili jako dokonalá rodina z reklamy na štěstí. Pak si ale oba náhle smazali všechny společné snímky z Instagramu a všem bylo zřejmé, že něco není v pořádku. Markéta Ottomanská Expresu exkluzivně přiznala, že už několik měsíců netvoří pár s fotbalovým reprezentantem Jakubem Janktem (26). Podle našich informací šlo o velmi bouřlivý rozchod, který pravděpodobně brzy skončí u soudu! „Bývalého partnera nemám v plánu špinit, ale chci být pro ostatní ženy příkladem, aby si nenechaly všechno líbit,“ řekla nám fotbalistova expartnerka, která zůstala na výchovu syna Davida sama.

Markéta Ottomanská, která má s odchovancem pražské Slavie Jakubem Janktem dvouletého syna Davida, rozchod se známým fotbalistou nejprve oznámila jen svým nejbližším. 

Nyní se rozhodla promluvit také veřejně a poskytla Expresu svou zpověď. „Lidé by měli vědět, co je v pořádku a co ne,“ vysvětlila na úvod Markéta.

„Rozešli jsme se loni v listopadu a od té doby jsme se synem zase zpátky v Česku. Ostatně tady jsme měli vždy domov, ať už jsme byli kdekoliv. Máme tu rodinu a zázemí,“ řekla exkluzivně Expresu Janktova expřítelkyně, která se netají tím, že rozchod neproběhl vůbec v klidu.

Syna živím už 4 měsíce sama, je to mazec!

Známý fotbalista, jehož loni uznávaný magazín Forbes zařadil na seznam 25 nejlépe placených sportovců Česka s příjmem 51 milionů ročně, se údajně příliš nemá k placení výživného na syna Davida.

„Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože čtyři měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec,“ svěřila se Markéta, která po rozchodu vyhledala pomoc modelky a koučky Heleny Houdové.

„Jakub má velmi dobrý mediální obraz a já mu ho nechci kazit. Je to otec mého dítěte, ale chtěla bych být ženám příkladem, aby si nenechaly všechno líbit. Nechci proti bývalému partnerovi bojovat, ale chci být tou, která dodá sílu těm, co ji v sobě ještě nenašly,“ dodává bývalá partnerka Jakuba Jankta.

Markéta je na výchovu syna sama.

Nemůžu si dovolit létat do Španělska k soudům

Podle informací Expresu je velmi reálné, že rozchodová válka mezi Jakubem Janktem a jeho dnes už expřítelkyní skončí brzy u soudu.

Pro pohlednou brunetu je ale velkým problémem fakt, že české soudy jsou přehlcené jinými případy a do věci se prý chtějí vložit také španělské soudy, které údajně zpochybňují, že Markéta se synem Davidem mají domov v Česku.

„Nemůžu si dovolit létat k soudu do Španělska. On (Jankto) soudu navíc uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené,“ nechápe Markéta, podle které Jankto nejspíše nebude platit výživné do té doby, než mu to soud nepřikáže.

„Píše, že mu nedovoluji styk se synem, přitom když přijede do Čech, jako první jde na kamarádův zápas, vyfotí se s cizími dětmi, ale za vlastním synem nepřijede,“ dodává Markéta.

Jakuba Jankta jsme kontaktovali a nabídli mu prostor reagovat na slova jeho expřítelkyně. 

Fotbalista, který se s reprezentačním výběrem připravuje na čtvrteční barážový zápas se Švédskem, ale do vydání článku nereagoval.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 21. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 34
  • 28
  • 18
  • 16
  • 13