Bývalá láska reprezentanta Jankta pro Expres: Pokus o napadení před synem a vydírání!

O bouřlivém rozchodu s fotbalovým reprezentantem Jakubem Janktem (26) nejprve nechtěla příliš mluvit. Nedávno se ale Markéta Ottomanská i za pomoci modelky a koučky Heleny Houdové (42) dala dohromady a řekla si, že nastal čas podělit se o svůj příběh s veřejností. Teď pohledná brunetka Expresu odhalila další překvapivé informace týkající se vztahu s hráčem španělského Getafe. „Loni o Vánocích mě před synem chtěl napadnout na ulici, zavolal na mě policii a vyhrožuje mi skrz peníze,“ říká Markéta.

Hvězdný český fotbalista Jakub Jankto a Markéta Ottomanská ještě loni působili jako dokonalý pár. Společně přidávali zamilované fotografie na své instagramové profily a nic nenasvědčovalo tomu, že by u rodičů dvouletého Davida bylo něco v nepořádku.

Nedávno se ale Markéta pro Expres.cz svěřila, že s Jakubem již několik měsíců netvoří pár, a dodala, že šlo o velmi bouřlivý rozchod, který bude mít pravděpodobně dohru u soudu.

„Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože čtyři měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec. On (Jankto) soudu navíc uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené,“ řekla nám Markéta, která po rozchodu vyhledala pomoc modelky a koučky Heleny Houdové.

Nyní se Janktova expřítelkyně vytasila s mnohem závažnějším nařčením. 

„Loni o Vánocích mě před synem chtěl napadnout na ulici,“ tvrdí Markéta Ottomanská, která pak celý incident detailně popsala.

„Dohadovali jsme se, jak budeme trávit Štědrý den. Neustále mi opakoval, že si pro syna mám přijet v sedm večer. Tím bych ale přišla o Vánoce se synem. Chtěla jsem najít kompromis, on že kompromisy nedělá. Řekla jsem mu, že bych chtěla se synem strávit alespoň štědrovečerní večeři a vyzvednu si ho nejpozději v sedmnáct hodin. Nesouhlasil. Proto jsem mu řekla, že pokud mi syna nebude chtít předat, budu nucena zavolat policii. Vylezl z auta a zatlačil mě do kouta. V jeho očích jsem viděla vztek,“ vypráví.

„Stál ve tmě u silnice a já měla strach, aby se nerozběhl pod auto. Běžela jsem za ním, a jak jsem byla zády, tak po mně (Jankto) plivl a odjel. Na otázku, proč pláče, mi syn řekl, že se bojí o maminku. Nepřeji tohle nikomu zažít,“ dodává Ottomanská, která také tvrdí, že čelila psychickému teroru.

„Když zjistil, že nade mnou už nemá žádnou moc, že mi jeho nadávky a urážky už neubližují, snažil se mnou manipulovat alespoň pomocí peněz, aby dosáhl svého. Vyhrožoval, že když nebudu okamžitě souhlasit s výší výživného, zavolá na mě policii. To také udělal. První, na co se mě pan policista zeptal, bylo, jestli jsme se synem v bezpečí. Řekl, že jeho (Janktovo) chování bylo hodně divné. To mě rozplakalo,“ říká expřítelkyně slavného fotbalisty.

Jakub Jankto s Markétou a synem v dobách, kdy byli ještě šťastná rodinka.

Snaží se mnou manipulovat

Podle Ottomanské Jakub Jankto nejenže neplatí výživné na syna, ale snaží se záměrně co nejvíce protahovat soudy.

„Vzájemná dohoda proběhla už v listopadu, pak ale vše schválně zdržoval. Říkal, že to ještě zabere nějaký čas, že to je problém byrokracie, ale byly to jen lži. Po měsíci a půl poslal dohodu a rozjel další manipulativní hry formou, že jestli nebudu souhlasit se střídavou péčí, on požádá o svěření syna do své péče. I tuhle absurditu udělal, i když se o syna nikdy nechtěl starat se slovy, že to je moje práce,“ dodala Markéta Ottomanská.

„Prohlásil, že bude soudy prodlužovat tak dlouho, abych minimálně do léta neviděla ani korunu. Jako by to snad bylo pro mě. Chce, abych v důsledku nedostatku prostředků přistoupila na jeho absurdní podmínky. Manipulace pomocí peněz je další z forem domácího násilí,“ myslí si Janktova expartnerka, která si musela nedávno najít práci.

„Jakub se snažil, abych na něm byla závislá, protože pak jsem byla snadno manipulovatelná. Teď říká, že mu jde o syna, ale přitom opak je pravdou. Kdyby mu na synovi záleželo, nedopustil by, že by ho nechal úplně bez prostředků. Snaží se mě trestat za moje rozhodnutí osvobodit se z jeho nadvlády. Jediné, co mu zbývá, je to řešit skrz peníze, což je opravdu strašné,“ říká na závěr Ottomanská.

Jakub Jankto a Markéta Ottomanská v dobách, kdy ještě tvořili pár.

Jakuba Jankta jsme kontaktovali a nabídli mu prostor reagovat na slova bývalé přítelkyně. Fotbalista, jehož magazín Forbes loni zařadil na seznam pětadvaceti nejlépe placených sportovců Česka s příjmem jednapadesát milionů korun ročně, ale do vydání článku nereagoval.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 3. srpna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 25
  • 23
  • 12
  • 6
  • 6