Jeho postava je výzva! Jake Gyllenhaal je v neuvěřitelné formě a míří do klece MMA

Americký herec Jake Gyllenhaal (42) se objevil v ringu! Během galavečera UFC 285 v Las Vegas vyhrál zápas s Jayem Hieronem (46), jehož v kleci nekompromisně zničil. Lamač ženských srdcí se navíc představil v neuvěřitelné formě, přibral sedm kilo svalů! Můžeme se těšit na to, že se dá Jake na kariéru MMA bijce a stane se z něj sportovec na plný úvazek? Spíše ne, celý zápas se natáčel, protože bude součástí Gyllenhaalova nového filmu Road House.

Během galavečera UFC 285 v americkém Las Vegas fanoušky MMA překvapil i světoznámý herec Jake Gyllenhaal, který se nepřišel na zápasy podívat, ale stanul rovnou v ringu! Zápas si střihl s Jayem Hieronem a bez mrknutí oka vyhrál.

Fanoušky také překvapila hercova nezvyklá forma, lamač ženských srdcí Gyllenhaal pořádně přibral. Ovšem samé svaly! Hercova přítomnost v ringu má své opodstatnění, celý zápas se točil a záběry z něj budou použity v novém snímku, na němž Gyllenhaal pracuje a kde si zahraje po boku UFC legendy Conora McGregora.

Aktuálně spolu natáčí remake filmu Road House, v němž hrál původně jiný miláček fanynek, Patrick Swayze. Jake ve snímku ztvární bývalého bojovníka UFC, který nakonec přijme práci vyhazovače v nočním klubu.

Příprava na takovou roli je extrémně náročná. Herec musel v rámci přípravy trénovat šest hodin denně, a to po dobu půl roku. Brutální tréninky obsahovaly třeba 2000 sklapovaček, kromě boxování a zvedání těžkých vah třeba i dlouhé hodiny běhání a skákání přes švihadlo.

Jake Gyllenhaal překvapil fanoušky během UFC 285 v Los Angeles.

Herec musel kvůli roli nabrat asi sedm kilo svalů, což pro něj nebylo vůbec jednoduché i z toho důvodu, že je skoro vegan a živočišným proteinům se snaží co nejvíce vyhýbat.

Jake Gyllenhaal je v neuvěřitelné formě.

Není to přitom poprvé, co spatří diváci Gyllenhaala v roli vrcholového atleta. Boxera ztvárnil už ve filmu Bojovník z roku 2015. Kdoví, třeba ho kariéra zápasení pohltí natolik, že se jí jednou začne věnovat naplno...

Většina scén k filmu Road House se natáčí v Karibiku a snímek bude k vidění na Amazon Prime.

Jake Gyllenhaal je v neuvěřitelné formě.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:56 čtvrtek 6. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 17
  • 12
  • 6
  • 5
  • 3