Největší kočka fotbalového MS: Sexy Ivana válčí s pořadateli, za zlato prý půjde donaha!

Fotbalové mistrovství světa v Kataru píše příběhy i mimo trávník. Jednou z největších hvězd ochozů je chorvatská sexbomba Ivana Knöll, která provokuje tamní šejky tím, že se i přes zákaz nošení vyzývavých outfitů promenáduje po stadionu v bikinách s chorvatskou vlajkou a špulí svůj dokonalý zadeček na ostatní fanoušky. Nyní modelka a instagramová celebrita slíbila, že pokud její země vybojuje titul, zajde ještě dál! Zahraniční média mezitím řeší její konflikt s pořadatelskou službou.

Chorvaté vedení nestárnoucím kapitánem Lukou Modričem patří mezi největší překvapení letošního fotbalového šampionátu. Ve čtvrtfinále díky famóznímu výkonu brankáře Livakoviče vyřadili Brazílii, která byla považována za největšího favorita turnaje.

V úterý večer bude parta kouče Zlatka Daliče bojovat o postup do finále s Argentinou, kterou táhne hvězdný Lionel Messi. Houževnatým Chorvatům bude v hledišti opět ze všech sil fandit sexy modelka a provokatérka Ivana Knöll, která se rychle stala hvězdou ochozů.

Ivana Knöll

Na Instagramu, kde ji sleduje téměř dva a půl milionu lidí, se žhavá brunetka pochlubila videem, v němž je v obležení fanoušků a všichni si ji natáčí na mobil.

„Můj běžný den v Dauhá vypadá asi takhle. Lidi, jste nejlepší,“ vzkázala svým příznivcům Ivana, která v minulých dnech čelila velké kritice od Katařanů.

Těm se vůbec nelíbí, že si kráska příliš neláme hlavu s přísnými zákazy ohledně vyzývavých outfitů. Nyní se modelka rozhodla, že to ještě více rozjede.

V rozhovoru se zahraničními novináři totiž fanouškům slíbila, že pokud její země z mistrovství světa přiveze zlato, ona odhodí své šaty a ukáže se úplně nahá.

Takto přišla na zápas Chorvatů s Marokem.

Těžko říct, jestli se Ivana hodlá svléknout přímo na stadionu, protože už během zápasu s Brazílií se dostala do křížku s jedním z ochrankářů. Tomu se totiž vůbec nelíbilo, že sexy krásku obestoupili fanoušci a chtěli společnou fotku.

„Nedovolili fanouškům, aby se tam se mnou vyfotili a pózovali na zábradlí. Ptala jsem se jich, proč jsou tak hrubí,“ řekla německému Bildu Ivana

„Všichni se mnou chtějí mít fotku. Dokonce i místní,“ dodává modelka.

Ivana Knöll se pohádala s členy pořadatelské služby.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:17 úterý 11. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 19
  • 18
  • 7
  • 7
  • 4