Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hokejky na Mácháči: V 11 na kutě, holky by z nich měly radost! Ale co ten Voráček?

    Už dlouhé roky se začátkem července hokejová parta kolem Jakuba Voráčka (30) a Ondřeje Pavelce (32) schází na Máchově jezeře a užívají si tam jako nevybouření teenageři. Spoléhají se na to, že tou dobou jsou všichni novináři na karlovarském festivalu a oni mají možnost dělat ty největší vylomeniny a mít zároveň klid na duši, protože je žádný fotograf nezachytí, jak například močí v centru Doks na něčí barák či auto. Kvůli koronavirové pandemii se letos zmíněný festival neuskutečnil, a tak reportéři Expres.cz mohli na Máchovo jezero za známými „hokejkami“ vyjet a zjistit, jak jejich legendární pařba probíhá!

    O zběsilých mejdanech českých hokejistů na Máchově jezeře se mluví už dlouhé roky. I přestože je většině z nich přes třicet let, vydrží prý popíjet do ranních hodin několik dní v kuse.

    Redaktoři Expresu vyjeli na Máchovo jezero tuto sobotu odpoledne, kdy měla za sebou parta kolem Jakuba Voráčka už dvě divoké noci na legendárním Bílém kameni.

    Kromě ryšavého kapitána české hokejové reprezentace jsme na pláži potkali také jeho dobrého kamaráda z Kladna a bývalého skvělého brankáře Ondřeje Pavelce. Ten se před případným úpalem chránil vtipným sombrerem. Zato Voráček zvolil menší zelený klobouk.

    Poznáváte muže v sombreru? Ano, správně, je to bývalý reprezentační brankář Ondřej Pavelec!

    Voráček si užíval pláž na Máchově jezeře až do pozdních večerních hodin.

    Spolu s nimi si na pláži užívaly také další hokejové hvězdy, například Radek Smoleňák či Jiří Tlustý. Společnost jim také možná poněkud překvapivě dělal fotbalový bouřlivák a známý flamendr Jan Blažek. 

    Bývalý útočník Slavie se s hokejisty zná jistě z charitativních fotbalových zápasů a příležitost zapařit si s „hokejkami“ si nemohl nechat ujít.

    Tato fotka se objevila na Instagramu fotbalového rebela Jana Blažka.

    Všichni členové této párty skupinky měli na sobě stejná trika s vojenským vzorem. Vepředu byl natištěný nápis „I love Mácháč 2020“ a na zádech bylo zase „Fuck you paparazzi“.

    Jeden z kamarádů slavných sportovců to nejspíše minulou noc pěkně přehnal s alkoholem a neustále si chladil hlavu mokrým ručníkem.

    Někdo to asi trochu přehnal...

    Na pláži Pavelec a spol. strávili celý den. O žádnou velkou show se ale nepostarali. Bylo na nich vidět, že předchozí dny je společensky hodně vyčerpaly. 

    Pavelec byl tak unavený, že se několik hodin nezvedl z pohodlného lehátka a užíval si pobyt ve stínu.

    A když už se zvedl, tak jen aby doplnil zásoby pitiva.

    Hokejisté a fotbalisté pařili na Mácháči! Manželky a přítelkyně by z nich měly radost.

    Voráčkův pokec s brunetkou u baru

    Jako větší dobrodruh se oproti Pavelcovi ukázal Jakub Voráček. Reprezentační kapitán sice neustále zíval a padaly mu oči, ale několikrát se prošel po pláži, fotil se s fanoušky a fotografové Expresu ho dokonce zastihli, jak si povídá s neznámou brunetkou u baru.

    Voráček se na pláži dal do řeči s neznámou brunetkou.

    Nevíme, co jí Voráček říkal, ale rozhodně šlo o něco velmi vtipného, protože dívka se během rozhovoru s hokejistou neustále smála.

    U Jakuba Voráčka si nelze nevšimnout toho, že se na něm karanténa a pauza od hokeje pěkně podepsaly. Vždycky to byl kus chlapa, ale teď se nám Voras trochu zakulatil, že?

    Jakub Voráček působil hodně unaveným dojmem. A také vám přijde, že má pár kilo navíc?

    Na kutě šli už v 11 hodin

    Po zhruba desetihodinovém polehávání na pláži se čeští hokejisté a jeden fotbalista rozhodli vyrazit na Bílý kámen, kde Voráček a spol. měli pronajatou jednu z běžných chatiček bez sociálního zařízení, kam rádi jezdí hlavně studenti.

    I přestože byli hokejisté na první pohled společensky unavení, svůj poslední večer na Mácháči si chtěli ještě užít. Vyrazili tedy za zábavou do hospody přímo na Bílém kameni. 

    Chvíli klábosili u stolu, fotili se s fanoušky a zhruba hodinu před půlnocí už ukončili své trápení a vydali se do své chatky na kutě.

    Párty na pláži se zúčastnil i hokejový tvrďák Radek Smoleňák.

    Druhý den dopoledne je totiž podle informací Expresu čekala cesta domů.

    Zdá se, že naše hokejky už nevydrží pařit jako zamlada. Jejich holky ale mají určitě velkou radost!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:25 úterý 3. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      91
    • Haha
      41
    • Super
      26
    • Sladký
      26
    • Tvl
      26
    • Cože
      23
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...