Mejdan bronzových hochů: Plzeň v letadle tekla proudem, rozjely to i manželky!

První medaile po deseti letech se musí oslavit ve velkém stylu! Čeští hokejisté, kteří na světovém šampionátu ve Finsku vybojovali bronz, to pořádně rozjeli už v kabině. Vtipným tanečkem své spoluhráče pobavil hvězdný útočník Tomáš Hertl a došlo také k tradičnímu „sprchování“ trenéra. Bujará párty pokračovala ve městě a pařilo se i na palubě letadla!

V neděli čeští hokejisté ukončili desetileté čekání na medaili, když v souboji o 3. místo porazili USA 8:4. Na senzačním obratu měl hlavní podíl hvězdný kanonýr David Pastrňák, který si připsal hattrick.

„Pro nás má bronz cenu zlata, hrozně jsme chtěli medaili urvat,“ říkal po zápase elitní útočník Bostonu Bruins.

Poté, co čeští hokejisté dostali okolo krku medaile, odstartovala bujará párty v kabině. Jako pořádný showman se ukázal Tomáš Hertl, který své spoluhráče pobavil vtipným tanečkem na dětskou píseň Baby Shark.

Tomáš Hertl v kabině rozjel oslavný taneček.

Nechyběla také sprcha pro finského kouče Kariho Jalonena.

„Teď je čas na oslavy a pivo, potom na odpočinek. Vždyť jsem makal devět týdnů v kuse, je čas se uklidnit,“ prohlásil zkušený trenér, který neskrýval nadšení.

Takhle čeští hokejisté zapíjeli bronz.

Plzeň v letadle tekla proudem, rozjely to i manželky

Hokejisté pak z kabin vyrazili za svými partnerkami, ti svobodní se rozutekli po městě a vzali útokem tamní restaurace. Například takový David Pastrňák se netajil tím, že chtěl ochutnat finské pivo.

Oblíbený nápoj českých hokejistů tekl proudem nejenom v restauracích, ale také v kabině a na palubě letadla, které bylo vybaveno plechovkami „plzniček“.

Michal Jordán a Filip Hronek

Umění pařit ukázaly i drahé polovičky našich hokejistů. Například manželka obránce Tomáše Kundrátka sdílela snímky vypitých panáků vodky a pak sáhla po skleničce bílého vína.

Tomáš Kundrátek se svou krásnou manželkou

Brankář Marek Langhamer si zase se svou láskou Klárou přiťukl plechovkami hned po nástupu do letadla. Dá se očekávat, že oslavy budou pokračovat i po příletu „bronzových hochů“ do Prahy.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:36 úterý 27. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 31
  • 17
  • 8
  • 8
  • 4