Copak je to za modelku? Seznamte se s krásnou dcerou legendárního Jana Kollera

Bývalý skvělý fotbalový útočník Jan Koller (47) narostl do 202 centimetrů a i kvůli své mohutné postavě byl postrachem obránců po celém světě. Jeho dcera Hedvika jeho míry naštěstí nezdědila a zdá se, že roste do velké krásy.

Fotbalový velikán Jan Koller se loni po patnácti letech rozvedl se svou životní láskou Hedvikou Kollerovou. 

Nejprve to vypadalo na bouřlivou rozvodovou válku, ale nakonec vše proběhlo v pořádku a Koller se s Hedvikou dohodl na výchově svých dvou dcer: Hedviky (16) a Kateřiny (11).

„Děti máme ve střídavé péči, vždy jsou týden v Monaku, dva týdny jsme v Česku,“ řekl Koller před časem Blesku.

„Náš vztah je normální,“ dodal historicky nejlepší český reprezentační střelec, který si za Hedviku už našel výrazně mladší náhradu. Krásná brunetka ho doprovodila už na loňském hokejovém šampionátu na Slovensku.

Blondýnu vystřídala bruneta.

Klidný rozvod a nový vztah nejsou to jediné, co z Kollera dělá šťastného chlapa. Pyšný musí být i na své dvě dcery. Zejména pak z šestnáctileté Hedviky vyrostla krásná mladá slečna, která by se z fleku mohla živit jako modelka.

Dcera Jana Kollera vyrostla do krásy!

Stejně jako její maminka se Hedvika moc ráda fotí v bikinách na pláži a své followery dráždí pohledem na svou dokonalou postavu.

Je to kočka!

Pokud se Hedvika v budoucnu rozhodne pro dráhu modelky, má naprosto ideální předpoklady v této branži uspět. 

Nejenže je krásná, ale také ovládá minimálně dva světové jazyky. Díky tomu, že žije většinu života v Monaku, francouzsky mluví dokonale.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:40 středa 23. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 52
  • 45
  • 44
  • 41
  • 41