Trapas krasobruslařky Papadakis: Při jízdě jí dvakrát vykoukla bradavka!

Krasobruslařka Gabriella Papadakis zajela se svým partnerem úspěšnou kvalifikaci v krátkém tanci. Důvod, proč o ní teď mluví celý svět, je ale úplně jiný. Dvaadvacetiletou Francouzku totiž během jízdy hned dvakrát zradil kostým a odhalil její bradavku! „Noční můra,“ povzdychla si po vystoupení.

Francouzské duo Gabriella Papadakis–Guillaume Cizeron se kvalifikovalo mezi dvacítku nejlepších tanečních párů. Elegantní vystoupení, které jim vyneslo postup z druhého místa, ale veřejnost příliš neopěvuje. Stojí totiž ve stínu pořádného trapasu, který se dvaadvacetileté krasobruslařce přihodil.

Během jízdy ji totiž zradil nedůkladně utažený dekolt, který ve vší parádě odhalil její ztopořenou bradavku. A to hned dvakrát!

První nehoda přišla hned po pár vteřinách, když šla Gabriella do záklonu. Sama okamžitě věděla, že je zle. „Cítila jsem to hned, pak jsem se jen modlila. Že se něco takového může stát, to byla moje noční můra. Navíc se to stalo na olympiádě,“ vyprávěla v slzách. „Musím přiznat, že mě to vyvedlo z koncentrace, ale musela jsem pokračovat.“

A tak mladá krasobruslařka zatnula zuby a pokračovala v jinak povedené jízdě. Jenže její noční můře zdaleka nebyl konec. Když se při jednom z výpadů zapřela o partnera Cizerona, bradavka jí z kostýmu vykoukla podruhé!

Gabriellu hned dvakrát zradil neutažený kostým.

Hororový večer pak dvojitě podtrhl režisér v hale. Když Gabriella v slzách procházela mixzónou, na obrazovce v hale ji vyprovázely zpomalené záběry pečlivě dokumentující celé její faux pas.

Před novináři po pár výše zmíněných větách raději nechala mluvit svého partnera. Cizeron se z celé záležitosti snažil udělat jen drobnou komplikaci na jinak perfektním výkonu.

„Když vezmeme v úvahu tu záležitost s kostýmem, tak to byla skvělá jízda. To je něco, na co se nemůžete v hlavě na začátku programu připravit. Nejsme extrémně zklamaní, ale mohli jsme bez toho problému zajet lépe,“ řekl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:49 středa 20. června 2018. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 7