Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Případ pro Chocholouška, nadávají lidé. Konec Koukalové působí jako PR loutky

    Tak dlouho fanoušky napínala, tak dlouho naznačovala, že se dává zpět do formy... Aby pak bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová oznámila, že opravdu končí. Jasno přitom měla podle svých slov nejméně několik týdnů. Existuje nějaký pádný důvod pro to, že se rozhodla na fanoušky hrát tak zdlouhavé divadlo? Podle některých jde hlavně o dobře promyšlené PR. „Fakt případ pro Chocholouška,“ zuří další.

    Rok nebyla na lyžích, přesto byste v Česku nenašli diskutovanější biatlonistku. Gabriela Koukalová se rozkmotřila s kolegy z reprezentace, když se otřela o spoustu z nich v kontroverzní autobiografii, a pak nechala všechny jako hlupáky tápat, zda tedy vlastně vrcholovou kariéru ukončila, nebo ne.

    Většina měla za to, že s biatlonovou flintou skutečně sekla, pak ale sama Gabriela vyrukovala s tvrzením, že nikdy oficiálně neskončila. A začala hra na nerozhodnou Gábi.

    Koukalová dopředu avizovala, že se o budoucnosti rozhodne koncem května, přitom už v dubnu prohlašovala, že je vlastně rozhodnutá. Jaký je důvod nechat všechny kolem tápat, věděla jen ona sama.

    Vše každopádně nasvědčovalo tomu, že se nakonec stejně vrátí. Vždyť už měsíce naznačovala, jak se dává do formy, nostalgicky vzpomínala na časy u repre, dokonce spekulovala, že má sice slovenskou krev, ale závodit by chtěla za Česko. 

    Fanoušci už už vyhlíželi onen velký comeback Koukalové, ale zároveň byli přece jen pořád lehce v napětí, zda svoji hrdinku opět uvidí v akci. Po několik měsíců šlo zkrátka o mimořádně žhavé téma.

    Koukalová oznámila definitivní konec kariéry.

    Nakonec mají smůlu. „Dnešní krok pro mě není jednoduchý, ale já jsem se rozhodla svoji sportovní kariéru definitivně ukončit,“ stojí v obsáhlém vyjádření doplněném o zjevně pečlivě nacvičené emotivní video.

    A spousta lidí v komentářích si všímá, že několikaměsíční odcházení Koukalové vypadá jako promyšlený a současně i povedený tah, aby se o dříve fenomenální sportovkyni co nejdéle mluvilo i přesto, že už dávno nezávodí.

    „PR komedie, nic jiného. Ruším sledování této stránky,“ stojí v jednom z prvních komentářů pod příspěvkem. „Byla jste pro mě sportovkyně s velkým S, ale tohle je divadlo s velkým D,“ píše další uživatel.

    Další fanoušek Koukalové, teď již zřejmě bývalý, se rozvášnil o trochu více.

    „Nedokoukal jsem konec. Nemám rád trapné reklamy o ho*ně jako z 80. let, a ještě k tomu s béčkovými herci, kteří předčítají text a věřit tomu může jen idiot. Stát se loutkou, to byl cíl? Kde je prosím ta Gábina, živel, střevo, luxusní magor, ze kterého emoce stříkaly na všechny strany? Kde je ta neskutečně parádní, sice šílená, ale o to víc úžasná osobnost? V téhle trapné parodii na vážnou promluvu je jen jakýsi trapný komparz. Promiňte, Gábi,“ stojí v jeho komentáři.

    Takhle už ji nikdy neuvidíme.

    Jiní za to, jak v poslední době vystupovala, Koukalovou posílají rovnou na psychiatrii.

    „Tolik komedie kolem toho všeho, tolik řečí, aby zase byla zajímavá a aby ukončila ukončenou kariéru. To je tragikomedie. Fakt případ pro Chocholouška,“ rozčiluje se další bývalá fanynka.

    Zároveň se ale pod příspěvkem nahromadila i spousta komentářů, které Koukalové přejí to nejlepší do další životní etapy. Jaká bude její podoba, to zatím zůstává otázkou. Bývalá biatlonistka zkouší zpívat či malovat, promluvila také o velkém přání založit s manželem Petrem Koukalem rodinu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:32 středa 25. září 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      156
    • Haha
      34
    • Sladký
      21
    • Super
      19
    • Tvl
      18
    • Cože
      12