Ruský útok na Koukalovou: Pokrytecká lhářka! Do biatlonistky pálí známý komentátor

Gabriela Koukalová (29) svým rozhodnutím o konci kariéry vyvolala velice rozporuplné emoce. Mnoho fanoušků smutní, existují ale i tací, kteří se jí vysmívají. Z Ruska dorazila reakce tamního komentátora, který konec veleúspěšné sportovkyně téměř oslavuje. Proč?

Na svém instagramovém profilu sdílel fotografii s bývalou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou ruský komentátor Dmitrij Gubernijev. Ke snímku přidal popisek, z něhož slavná česká sportovkyně jistě nebude mít radost.

„Byly chvíle, kdy jsme s českou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou komunikovali normálně, a dokonce s trochou sympatií. Pak ovšem začala bláznit, chovat se podivně, vymýšlet si různé příběhy a dělat si nepřátele,“ píše Gubernijev.

„Dříve než se u ní objevily nečekané zdravotní problémy s lýtky v Östersundu, dřela při tréninku jako kůň. Jenže pak dlouho nezávodila. Následně se sice začalo mluvit o jejím možném návratu, jenže teď definitivně skončila se sportem, jelikož si prý uvědomila, že už nepotřebuje vyhrávat závody,“ pokračoval komentátor.

Ruského experta prý Gabrielino rozhodnutí o konci kariéry velice pobavilo. 

„Málem jsem se v tu chvíli začal válet smíchy po zemi. Cítil jsem radost z toho, že nekonečné lži a pokrytectví končí. Ať chcete, nebo nechcete, z jejího vyjádření proste tu neupřímnost cítím,“ zakončil kritiku Koukalové Gubernijev.

28.května 2019 v 19:14, příspěvek archivován: 30.května 2019 v 12:10

Z ruského komentátora dost možná mluví zloba. Když Gabriela Koukalová ještě závodila, byla vnímána jako hlavní česká zbraň v pomyslné biatlonové válce mezi Ruskem a Českem.

Na sociálních sítích schytala Koukalová v minulosti od Rusů drsnou kritiku za to, že o nich řekla, že „se nedá věřit biatlonistům ze země, která má tolik dopingových kauz“.

Poté dokonce vyjádřila přání, aby se následující olympiáda uskutečnila bez Rusů.

„Rusko se stále neomluvilo, nespolupracuje na zlepšení a vynucuje si vše z pozice síly a vydírání. Proto chci radši olympiádu bez něj. Cítím jako povinnost dát najevo, že tohle chování není normální a nesmí projít jen tak,“ napsala na Facebooku před olympiádou v jihokorejském Pchjongčchangu Koukalová.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:25 pátek 27. září 2019. Anketa je uzavřena.

  • 95
  • 46
  • 34
  • 20
  • 18
  • 18