Naznačuje návrat? Koukalová se válí v dresech, stýská se jí po biatlonu!

Dočká se český biatlon hvězdné spásy? Mezi fanoušky se čím dál více mluví o možném návratu Gabriely Koukalové, již teď legendární závodnice, která kdysi neatraktivní sport pomohla vytáhnout na výsluní. Spekulace živí i ona sama, zdá se totiž, jako by svou touhu znovu nasadit běžky dokola nenápadně podsouvala fanouškům. Například během vánočních svátků si Gabriela vystlala obývák reprezentačními dresy a nostalgicky vzpomínala na sportovní úspěchy!

Probíhající Světový pohár je důkazem nepříjemné skutečnosti, český biatlon si možná i nadále drží poměrně slušnou úroveň, ovšem bez výrazné osobnosti to prostě není ono. Gabriela Koukalová sice svým kolegům uškodila kontroverzní autobiografií, jenže na trati prostě chybí.

Čím dál silněji se proto objevuje volání po tom, aby Gábina znovu nazula běžky a po rok a půl dlouhé pauze se pokusila o velký comeback. A jak se zdá, od přání fanoušků nemusí být do reality daleko!

Tak třeba, Koukalová se na Facebooku několikrát pochlubila, že chodí pravidelně dřít do posilovny, aby znovu nabrala svoji někdejší formu. Kromě toho také týmový kamion, který českým biatlonistům zajišťuje servis na závodech, pořád zdobí její fotografie, jako by se snad do budoucna nadále s Gabrielou počítalo.

Velkou naději dávají i vyjádření šéfa biatlonového svazu Jiřího Hamzy. Ten se nedávno nechal slyšet, že by hvězdný návrat uvítal s otevřenou náručí.

„Pokud se Gabča, a řekl jsem jí to mockrát, bude chtít vrátit, tak pro to určitě udělám vše. Otázka je, že se musí vyřídit i ty věci z minula, které neproběhly úplně ideálně,“ prohlásil Hamza před novináři minulý měsíc na Světovém poháru ve slovinské Pokljuce.

A sama Koukalová nyní fanoušky, kteří s nadějí vyhlížejí její comeback, popíchla znovu. Před několika dny se pochlubila sbírkou dresů, v nichž na tratích kdysi sbírala jeden úspěch za druhým. Doslova si s nimi vystlala obývák a ukázala, jak moc jí biatlon chybí!

Gabriela Koukalová všem fanouškům ukázala, jak se jí po biatlonu stýská.

„Dělala jsem pořádek ve skříni a tohle na mě vypadlo. Tak jsem má úspěšná startovní čísla vyskládala pod stromeček a užila si trochu nostalgie,“ vzkázala Gabriela.

Přestože se jinak musí potýkat s řadou odpůrců, kteří jí po událostech posledního roku nemohou přijít na jméno, tentokrát se ukázalo, že má stále velmi početnou základnu fanoušků. Ti ji pod fotkou začali k návratu doslova přemlouvat!

„Gábino, měla by ses vrátit, a ne jen vzpomínat. Všichni biatlonoví fanoušci na tvůj návrat čekají,“ stojí třeba v komentáři, který nasbíral už přes šest stovek lajků.

Dává Koukalová svým příznivcům jen planou naději, nebo se vážně schyluje k jejímu hvězdnému návratu?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:36 čtvrtek 2. května 2019. Anketa je uzavřena.

  • 99
  • 66
  • 16
  • 14
  • 13
  • 9