Podle Rusů je Koukalová děvka! Neunesli fakt, že jejich sportovci jsou feťáci a hloupě se mstí

Biatlonová válka mezi Českem a Ruskem má další náboj. Terčem útoků z východu se stala ta nejslavnější a nejlepší. Gabriela Koukalová dostává ze země mrazu tvrdé rány. Například: „Prolhaná čubka.”

Jdou do ní, přitom mají máslo na hlavě. Rusové nenávidí českou hvězdu biatlonu. Gabriela Koukalová přitom jen okomentovala věc, kterou ví celý svět.

Rusové dopují, systém nedovolené podpory navíc řídí stát. Jejich sportovci jsou (zhusta) vlastně feťáci.

Koukalová jen poukázala na fakt, který je popsaný ve zprávě antidopingových komisařů. V Rusku prostě fungoval (a funguje?) státem řízeny systém dopingu.

To se ví...

„Nedá se věřit biatlonistům ze země, která má tolik dopingových kauz,“ řekla česká hvězda.

Nejen ona však jde do boje.

Gabriela Koukalová v minulé sezoně ovládla Světový pohár.

České federaci se nelíbí, že se světová biatlonová federace nevymezuje vůči Rusku stejně tvrdě jako například atleti. Ti zakázali Rusům účast na olympiádě v Rusku. „Důkazů o jejich dopingu je spousta. Není co řešit,” řekl zkušený český závodník Michal Šlesingr.

„Nastal čas, abychom řekli otevřeně svůj názor. Přijde mi děsivé, co jsem četl. Připadalo mi to jako sci-fi, že někdo vymezí státní prachy na takové věci,“ prohlásil Jiří Hamza, šéf českého biatlonu. „Aféra je tak rozjetá, že si neumím představit, že před ní někdo strčí hlavu do písku. Když čtete v dopingové zprávě jména olympijských medailistů... Mám z toho fakt hrozně blbý pocit,“ navázal.

Český svaz navrhuje odebrat Rusku všechny mezinárodní biatlonové akce, které mu byly přiděleny. Jde především o světový šampionát v Ťumeni v roce 2021.

Gabriela Koukalová dostává na svém Instagramu co proto od ruských fanoušků.

Jenže pouze Koukalová (logicky, protože je hlavní hvězda) dostává nenávistné vzkazy. Na jejím Instagramu se to jim jen hemží.

„Dopingistka, svině, hnusný bastard! Zdechni.”

„Sportovci se mají zabývat sportem, ne intrikami. Nefandit Rusům je právo každého, ale sbírat proti nim podpisy na petici je opovrženíhodné.”

„Prolhaná čubka.”

„Americká děvka ukázala svou tupost.”

„Tvůj podpis jsem roztrhal a spálil...“

Rozhodí to českou superstar?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:13 pátek 26. května 2017. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 20
  • 13
  • 9
  • 9
  • 8