Boráros o děsivém zranění: Čouhala mi z hlavy kost! Monika mě vyfotila, já přestal dýchat

Doslova přes noc se stal hvězdou česko-slovenského MMA. Nyní populární bijec Gábor Boráros odkrývá svůj příběh. Zápasník se zaměřil na nelehké období, kdy mu jeho kariéru komplikovala vážná a bolestivá zranění. Všichni milovníci bojových sportů si jistě pamatují, jak mu naskočeným kolenem v pražské O2 aréně otevřel čelo Brazilec Kaik Brito. Boráros chtěl pokračovat, rozhodčí ale zápas ukončil, protože mu z hlavy čouhala kost! „V šatně jsem poprosil Moniku (snoubenku), aby mi udělala nějakou fotku. Když jsem to viděl, i já jsem přestal dýchat, něco takového jsem neviděl,“ nechal se slyšet Gábor.

Kromě speciálního projektu Kdo přežije připravila organizace Oktagon MMA pro své fanoušky také pětidílný dokument o oblíbeném zápasníkovi Gáboru Borárosovi. Slovenský ranař byl prvním, kdo vybojoval pás Oktagonu, když se stal vítězem Výzvy.

V nejnovější epizodě se Gábor věnoval vzpomínkám na turnaj, který se odehrál koncem roku 2019 v pražské O2 aréně. Soupeřem mu byl velmi šikovný Brazilec Kaik Brito, jehož letos čeká boj o titul velterové divize s králem Oktagonu Davidem Kozmou.

Brito hned prvním kole trefil Gábora naskočeným kolenem a roztrhl mu čelo. Zakrvácený Boráros chtěl zápasit dále, ale rozhodčí byl proti.

„Rozhodčí řekl, že mi čouhá kost. Já věděl, že krvácím, ale netušil jsem, jak obrovský cut mám. Všichni na mě koukali,“ řekl na kameru Boráros.

Gábor Boráros

Po prohraném zápase byla Gáborovi velkou oporou jeho přítelkyně a nyní snoubenka Monika. Ta se dokonce vžila do role fotografky.

„Poprosil jsem ji, ať mi udělá fotku, abych viděl, jak to vypadá. Udělala fotku, když jsem to viděl, i já jsem přestal dýchat, protože takový cut jsem nikdy v životě neviděl, jenom na internetu. Nevěřil jsem tomu, že je to reálné,“ usmívá se Boráros, kterému kariéru zkomplikovalo také zraněné koleno.

Gábor Boráros

Nyní už by měl být Gábor naprosto v pořádku. Je v plném tréninku, vyřešil si problémy v soukromí, vrátil se ke snoubence Monice a 17. září ho čeká návrat do klece.

Na turnaji Oktagon 35 v Brně změří síly s Angličanem Jamesem Lewisem. Pokud Boráros vyhraje, může po třech prohrách v řadě znovu nastartovat svou uvadající kariéru.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:30 pondělí 9. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 73
  • 13
  • 9
  • 8
  • 8
  • 6