Fotbalista Rajtoral spáchal sebevraždu, oběsil se ve svém domě

Bývalý český reprezentační obránce František Rajtoral (31) byl podle tureckého listu nalezen ve svém domě bez známek života, mladý sportovec si sáhl na život z dosud neznámých příčin.

Český fotbalista František Rajtoral, bývalý obránce z Plzně, působil v tureckém klubu Gaziantepspor, podle informací webu dailysabah.com spáchal mladý sportovec dnes ráno sebevraždu.

23.dubna 2017 v 20:46, příspěvek archivován: 23.dubna 2017 v 21:56

RIP Frantisek Rajtoral. https://t.co/bjC4msDaeO

Našli ho v jeho domě bez známek života, prvotní závěry hovoří o tom, že se fotbalista oběsil, ovšem bližší okolnosti celé tragédie zatím nejsou známy.

„Nepřišel na trénink, tak jsme se vydali za ním domů. Dveře zamčené, ale uvnitř se svítilo. Zavolali jsme policii. Bohužel je mrtvý. Vypadá to na sebevraždu,“ řekl listu prezident klubu Ibrahim Kizil, kterého cituje iDNES.cz/Sport.

Na sociální síti Twitter mezitím fanoušci fotbalu i samotné fotbalové kluby vyjadřují lítost nad ztrátou mladého sportovního talentu.

23.dubna 2017 v 21:27, příspěvek archivován: 23.dubna 2017 v 21:57

Franto, budeš nám chybět. Celá viktoriánská rodina truchlí, fotbal jde zcela stranou... https://t.co/BfHxDKkBsO

Přátelé na Rajtorala vzpomínají nejčastěji jako na smíška a obrovského baviče. Nikdy si prý na nic nestěžoval a byl pro každou legraci. „Nerozumím tomu. Vždy, když jsem tě viděla, byl na tvé tváři úsměv,“ napsala jedna z kamarádek, která doufá, že František našel klid. „Věřím, že jsi na lepším místě. Nikdy na tebe a tvůj krásný úsměv nezapomenu,“ dodala.

Jeho spoluhráči a přátelé nyní pátrají po tom, co přesně se vlastně stalo. Rajtoral si před tím, než si sáhl na život, na nic nestěžoval a působil prý klidně. Šok je to tedy nejen pro veřejnost, ale i ty nejbližší. Přitom právě kvůli nim měl svůj život ukončit.

Nejčastěji se hovoří o rodinných problémech.

Podrobnosti aktualizujeme

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:33 pondělí 21. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 13
  • 11
  • 10
  • 8
  • 7