Prostitutky, drogy a znásilnění. Fotbaloví milionáři se nenudili ani v karanténě

Zatímco někteří čeští fotbalisté řešili, jestli si mají jít na úřad pro dávky, nebo ne, fotbaloví milionáři měli jiné starosti. Jeden skandál střídal druhý a dětské vzory se začaly rychle vybarvovat. Talent Chelsea je od včerejšího dne obviněn ze znásilnění mladé modelky, opora Manchesteru City si domů zve prostitutky a útočník Arsenalu Lacazette zase rád vyráží do nočních podniků za rajským plynem.

Dělat z profesionálních fotbalistů Mirky Dušíny samozřejmě nedává smysl a je třeba chápat, že jsou to lidé jako všichni ostatní, přesto jsou přešlapy, jichž by se měl slušný člověk vyvarovat. Jenže milionové výplaty každý týden i bez nutnosti pracovat mají na některé opravdu špatný vliv.

Jasným důkazem toho je Callum Hudson-Odoi, fotbalista londýnské Chelsea, jehož v Čechách lidé znají nejen proto, že poprvé debutoval v národním dresu právě proti České republice, ale zároveň je to jeden z prvních fotbalistů v Anglii, který se nakazil koronavirem.

Chelsea svým hráčům platy nesnižovala, a tak si devatenáctiletý mladík může každý týden přepočítávat svou výplatu, která je úctyhodných 180 tisíc liber. A i po zdanění zůstane talentovanému Angličanovi nějaký ten milion korun.

A jelikož mají fotbalisté nyní spoustu volného času, napadlo Calluma, že si k sobě domů pozve jednu modelku, se kterou se seznámil na internetu. Podle deníku The Sun měl mladík modelce poradit, aby si vzala to nejhezčí spodní prádlo, a poslal pro ni vůz. S karanténou si zřejmě pár hlavu nelámal.

Noční návštěva se příliš nevydařila. Dívka zavolala ve čtyři hodiny ráno na policii a nahlásila, že byla znásilněna. Fotbalista putoval za mříže a dívka do nemocnice.

Jak se bude případ dál vyvíjet, se teprve uvidí, soud by se měl konat v červnu a Hudson-Odoi je teď propuštěn na kauci.

Callum Hudson-Odoi byl obviněn ze znásilnění modelky.

Dívčí společnost zjevně baví i obránce Manchesteru City Kylea Walkera, který se neobtěžoval s lákáním sličných modelek, ale rovnou si domů objednal prostitutky. Zároveň nešetřil ani drogami. Celá párty ho měla stát kolem sedmdesáti tisíc korun.

Walker se však zachoval zodpovědně a chvíli předtím nahrál na internet svůj vzkaz, kde radí lidem, aby zůstávali doma a v bezpečí, on to splnil a doma skutečně zůstal.

Komu se rozhodně nechtělo zůstat sedět doma, byl Alexandre Lacazette, jehož natočili v nočním klubu, kde si dopřával se spoluhráči rajský plyn.

Kyle Walker se drogám nebrání, největší ostudu si ale udělal s objednáváním prostitutek.

„Tyto zprávy bereme vážně. Je to ale soukromá záležitost, kterou budeme řešit interně,“ uvedl Arsenal ve svém oficiálním prohlášení. Není to příliš velké překvapení, jelikož Lacazette si s omamnou látkou užíval už v roce 2018 a poučit se zřejmě nehodlá.

Pokuty za porušení životosprávy a pravidel daných epidemií koronaviru se rozdávaly i v dalších klubech.

Jack Grealish by možná svůj výlet do nočního klubu utajil, kdyby to s pitím nepřehnal natolik, že pak zavinil dopravní nehodu. Aston Villa po něm nyní chce jako pokutu zhruba čtyři miliony korun.

Morgan Gibbs-White se zase proslavil tím, že lidem na sociálních sítích vzkázal, že domov mají opouštět jen v případě, že „je to skutečně velmi nutné“. On sám pak obdržel pozvánku na párty s modelkami, což zřejmě vyhodnotil jako skutečně nutné, a problém byl na světě.

Paradoxní je, že vedení anglické Premier League touží opět soutěž znovu nastartovat, ale ozývají se hráči, kteří mají strach o své zdraví. Doufejme, že se nejedná o ty stejné hráče, kteří si pobyt v karanténě vyložili jako jednu velkou párty.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:26 středa 16. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 41
  • 38
  • 37
  • 36
  • 35
  • 35