Konec Limberského přišel z Ruska. Fotbalový sígr za zranění poděkoval

Fotbalovou Plzeň zasáhla velmi nepříjemná zpráva! Její letitý bek a největší sígr ligy David Limberský má prasklou lícní kost a podrobil se operaci. Zkušeného zadáka teď čeká až osmitýdenní pauza. Z nemocnice „Limba“ poslal ironický děkovný vzkaz ruskému útočníkovi z Mladé Boleslavi, který ho drsným zákrokem zranil.

Pomalu se blížil konec utkání mezi Mladou Boleslaví a Plzní a v tom domácí ruský forvard Nikolaj Komličenko drsně zajel do krajního obránce Davida Limberského.

Plzeňská legenda, kterou většina fotbalových fajnšmekrů považuje za jakéhosi sígra ligy, si musela vytrpět pořádnou bolest. Detailní vyšetření totiž odhalilo, že Komličenko Limberskému vážně poranil lícní kost.

Za drsné zranění Limberský poslal ruskému útočníkovi vzkaz na svém Instagramu. Fotografii z nemocničního lůžka doplnil bývalý reprezentant o ironický popisek: „Za cca dvě hoďky operace... Díky, Rusáku!“

Limberský ale rozhodně nemá za co děkovat. Nepříjemné zranění ho vyřadí ze hry na několik týdnů. Prognózy říkají, že velmi pravděpodobně nestihne prestižní duel s pražskou Spartou, který je naplánován na 15. října

David Limberský se zase ukázal.

Zápasy na Letné si Limberský vychutnává. Zdejší fanoušci ho totiž přímo nenávidí. V každém zápase, když se „Limba“ jen dotkne balónu, tak se stadionem rozezní ohlušující pískot.

Důvodů pro takové reakce mají příznivci pražského velkoklubu hned několik. Jedním z hlavních je dozajista nasimulovaná penalta ze vzájemného střetnutí z roku 2012.

David Limberský přijde o prestižní duel s pražskou Spartou.

Tento rok tak zápas mezi Plzní a Spartou dost možná nebude tak vyostřený jako předchozí duely. Pro letenské fanoušky nenáviděný Limberský se ho totiž výjimečně nezúčastní. Na koho budou sparťané pískat?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 středa 24. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 8
  • 7
  • 6
  • 6
  • 5