Manželka hokejového břídila Pešána: Sexy dovolená na horách! Podprsenka šla dolů

Jeho angažmá u nároďáku skončilo naprostým fiaskem. Jakmile dostal padáka a na pozici hlavního kouče ho nahradil Fin Kari Jalonen, čeští hokejisté se konečně dočkali úspěchu v podobě bronzové medaile na loňském světovém šampionátu. V současné době se trenér Filip Pešán trápí ve Švýcarsku, jeho tým je beznadějně poslední. Útěchou pro Pešána může být jeho krásná a podporující manželka Lucie, která nyní svůj instagramový profil plní žhavými snímky z dovolené v Alpách. Nahá se koupala v horském jezírku a po zdolání hory zase odhodila stud i podprsenku!

„Poslední vrchol lezecké sezony, příští týden odstartuji tu zimní, lyžařskou a skialpovou. Děkuju, skály, uvidíme se zase na jaře,“ vzkázala z rakouských Alp Lucie Pešánová Hrstková, která na Instagram přidala několik sexy fotek z dovolené v horách.

Na jednom ze snímků bývalá česká reprezentantka v alpském lyžování pózuje nahoře bez a jako by ukazovala své „poklady“ ostatním horolezcům.

Lucie vytasila své poklady na horách!

„Dobrý den, kozy ven,“ stojí v komentářích pod hanbatou fotkou. Někteří se podivují nad tím, kdo odvážnou fotku fotil, protože manžel Filip Pešán nyní cepuje své svěřence ve Švýcarsku.

„To byla samospoušť, samozřejmě,“ vysvětluje Lucie, která přidala také fotku z nahého koupání v průzračně čisté horské vodě.

„Tyhle hory jsou krásně divoké, drsné ve své nedotčenosti, s azurovou řekou, která se svým korytem vrývá mezí vápencové skály. A to ticho a jasnost mléčné dráhy mi zase vzaly dech. Moje stejně divoké srdce se do nich zamilovalo na první pohled, na první dotek skály, na první výhled z vrcholu do údolí. Tuším, že toho spolu prožijeme více,“ nechala se slyšet manželka známého hokejového trenéra.

Lucie se během dovolená na horách svlékla donaha!

Zatímco Lucie Pešánová Hrstková dovádí na horách, její manžel se snaží napravit si reputaci po nepovedeném angažmá u hokejové reprezentace.

Pešán, který byl šéftrenérem Českého hokeje, krátce po vyhazovu převzal švýcarský celek Ajoie. V květnu pak podepsal dvouletou smlouvu. Vedení klubu od něj čekalo zázraky. Zatím se ale tým krčí na poslední příčce. Z posledních deseti zápasů Pešánovi svěřenci osmkrát prohráli a mají nelichotivé skóre 52:77.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:20 středa 8. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 17
  • 17
  • 14
  • 10
  • 7