Dohra MMA zápasu Grznára s Oláhem: Zkurv*syn a nácek! Vykuř svého tátu! Romský raper zuřil

Připsal si svou první výhru v kleci, místo aby šel okamžitě slavit, Filip Grznár (36) řešil nečekané nepříjemnosti. Romům, kteří zavítali do Kongresového centra na galavečer I Am Fighter, se totiž vůbec nelíbil nekorektní vtípek, který známý kulturista řekl v rozhovoru pod návalem emocí po zápase s Jaroslavem Oláhem (30). Populární raper a moderátor Refew byl například tak rozzuřený, že Grznára veřejně urážel na Instagramu a chvíli dokonce uvažoval o tom, že si na plzeňského siláka počká před arénou a vyřídí si to s ním! Podobný vztek pociťovalo i několik jeho kamarádů.

„I když je to cigoš, je to frajer,“ řekl Filip Grznár v emotivním pozápasovém rozhovoru o svém soupeři, jímž byl romský holič, zpěvák a boxer Jaroslav Oláh. Zatímco podporovatelé známého kulturisty a youtubera tleskali a smáli se, fanoušci Jaroslava Oláha, kterých v Kongresovém centru bylo opravdu požehnaně, pořádně zuřili.

Po zápase se skupinka zhruba patnácti Romů sešla před vstupem do sálu, kde galavečer probíhal. Lídrem partičky byl známý raper a moderátor Refew, který s Oláhem už delší dobu spolupracuje. Potetovaný hudebník Grznárův vtípek absolutně nemohl vydýchat.

„Vym*daná rasistická d*vka! Ať chcípne, zkurv*syn,“ říkal svým kamarádům Refew, který si to pak nakráčel směrem k šatnám a vypadalo to, že Grznár bude mít dva zápasy za jeden večer.

Refew je raper a moderátor rádia Spin.

Po chvíli oblíbený moderátor rádia Spin vyšel ven a opustil Kongresové centrum. Cestou ještě natočil několik příspěvků do Stories, v nichž Grznára urážel.

„Může vykou*it svého tátu! Zkurv*syn zdechlý! Tyhle rasistické kecy, ještě od člověka, který je spojovaný s tím, že je nácek vyje*aný, tak ať jde od pí*i! Zkurv*syn. Nenávidím tyhle zkurv*synské nacistické píč*ské kecy,“ zuřil Refew.

„Kdyby neřekl tuhle větu, dal bych mu i respekt, že dal dobrý zápas. Mám fakt nervy, pamatujte si, že i kdybyste měli čtyři doktoráty a byli rasisti, jste zkurv*synové,“ dodal totálně rozhněvaný raper.

Refew brzy svá videa z Instagramu smazal a později uvedl, proč něco takového udělal.

„Jsem hlupák a snížil jsem se na jeho úroveň. Za to bych si dal facku. Stále ale platí to, že být známý tím, že jsi rasista, a říct tohle po zápase, to je ukázka lidského dna,“ vzkázal Refew.

Refew je raper a moderátor Spin rádia.

Grznár: Nejsem žádný debilní rasista!

Grznár, který se v minulosti ve svých videích často a hrdě označoval za rasistu, se po zápase snažil krotit vášně na svém Instagramu.

„Chci vyjádřit úctu Jaroslavu Oláhovi, který mě tam strašně bil. Teď jsem dal rozhovor, ve kterém jsem mlel strašné pí*oviny, tak buďte shovívaví. Vy*erte se na to! Nejsem žádný debilní bláznivý rasista, a jestli jsem to někdy řekl, nebylo to myšleno vážně,“ řekl v krátkém videu Grznár.

„Jardo, moc děkuji za úžasný zápas, v jednu chvíli jsem si myslel, že jsem mrtvý,“ dodal silák z Plzně, který Oláha na galavečeru IAF3 umlátil ve druhém kole.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 15. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 76
  • 14
  • 8
  • 7
  • 3
  • 1