Grznár o zápasu s hvězdou SuperStar: Barva kůže mě nezajímá, chci ho porazit!

V kleci absolvoval zatím dva profesionální zápasy, pokaždé odešel jako poražený. Teď kontroverzní český kulturista Filip Grznár (36) cítí, že má šanci na první výhru v MMA! Svalovec z Plzně už brzy změří síly se zpěvákem Jaroslavem Oláhem, který zazářil v loňské řadě oblíbené televizní show SuperStar. „Jestli je černý, bílý, žlutý, zelený, nebo červený, to je jedno, chci vyhrát,“ řekl Expresu Grznár, který v minulosti ve svých videích naznačoval, že Romy nemá příliš v lásce.

Organizace I Am Fighter před pár dny odpálila bombu, která způsobila slušný rozruch na české MMA scéně. 

Kontroverzní kulturista Filip Grznár se 13. listopadu v pražském Kongresovém centru postaví v kleci zpěvákovi Jaroslavu Oláhovi, který se loni představil v pěvecké soutěži SuperStar.

„Vím o něm minimum, protože nemá žádné zápasy. Ani Píno (promotér Petr Ondruš, pozn. red.) o něm nic neví. Jediné, co jsem viděl, byl čtyři roky starý zápas v boxu, to o ničem ale nevypovídá. Já před čtyřmi lety byl ještě kulturista,“ řekl o nadcházejícím soupeři pro Expres.cz Filip Grznár.

Grznár si dobře uvědomuje, že proti němu půjde borec s velkou výškovou i váhovou převahou.

„Je obrovský, mnohem větší než já. Shazuje ze 110 kilogramů, já mám teď nějakých 97. Vůbec nevím, jak to stihne. Když ze mě sundáte svaly, jsem spíše taková sedmdesátka (váhová kategorie do sedmdesáti kilogramů, pozn. red.), ale on je regulérní těžká váha. Pro mě to bude těžký zápas. Má dlouhé ruce, čekám, že bude mít granát. Silově jsem ale připravený, budu rozhodně silnější a technicky bych na tom měl být také lépe. Jde jen o to, jestli vydrží hlava,“ nechal se slyšet Grznár.

Filip Grznár a zápasník Oktagonu Jan Malach

Bývalý profesionální kulturista se na zápas připravuje v plzeňském AtomGymu, tentokrát mu s přípravou nebude pomáhat jeho dobrý kamarád, populární MMA zápasník Karlos Vémola.

„Mám tady výborné trenéry. Jan Piontek a Jan Kalaš mi dělají takové peklo, že bych jinde trénovat ani nezvládl. Speciálně Honza Piontek je stará škola, říkám mu plzeňský Monster,“ svěřil se nám Grznár.

Taktiku na svůj třetí MMA zápas v životě prozrazovat zatím nechtěl.

„Jsem v plné palbě, už dlouho jsem nevynechal trénink. Jedu minimálně čtyřikrát týdně. Jsem schopný ho porazit kdykoliv, ale když tam přijde tvrdá rána, neuděláš nic. On je bývalý boxer a MMA dělá nějakou chvíli, ale při těch rozměrech bude mít sílu i na zemi. Žádnou speciální strategii nemám, jestli půjdu na zem, nebo budeme boxovat, to vůbec nevím. Vím o jedné věci, ale tu prozrazovat nebudu, mohlo by to být rozhodující,“ řekl nám silák z Plzně.

Jaroslav Oláh je zpěvák, který se věnuje také bojovým sportům.

Barva kůže? To mě nezajímá, chci vyhrát!

Grznár v mnoha svých videích na YouTube naznačoval, že je tak trochu rasista a má problém s Romy. V zápase to prý ale znát.

„Zvýšenou motivaci mám před každým zápasem. Je to soupeř, kterého můžu porazit, na rozdíl od Andradeho (Charles Andrade, první Grznárův soupeř, pozn. red.). Jestli je černý, bílý, žlutý, zelený, nebo červený, to je jedno, chci vyhrát. Tečka,“ reagoval rázně Grznár.

Kromě Filipa Grznára a Jaroslava Oláha se na galavečeru organizace I Am Fighter v pražském Kongresovém centru představí také veterán české scény Jaroslav „Číňan“ Poborský, talentovaný Petr Beran či hvězdné zápasnice Martina Jindrová a Petra Částková, která tento měsíc bojovala v prestižní organizaci Bellator.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 neděle 20. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 7
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2