Moderátor Vémola, Attilův návrat i rapeři v ringu! Organizace FNC chystá druhý turnaj

Organizace Fight Night Challenge (FNC), která se zaměřuje zejména na boxerské zápasy českých a slovenských raperů, představila nabitou startovku druhého galavečera. Na tiskové konferenci, kterou moderoval MMA zápasník Karlos Vémola, to pořádně jiskřilo! K vidění byly velmi vyhrocené stare downy. Jedním z taháků turnaje bude jistě návrat Vémolova přemožitele Attily Végha, který se potřetí v kariéře střetně s osudovým soupeřem Emanuelem Newtonem. Poprvé do ringu půjde jako favorit raper Rytmus!

V úterý večer se v pražském klubu Goldfingers uskutečnila tisková konference nedávno vzniklé organizace Fight Night Challenge. Akci opět moderoval MMA bijec Karlos Vémola, který si roli spíkra začíná stále více a více užívat.

„Každý divák si přijde na něco. Líbí se mi, že jdou rapeři proti raperům. Je to velice vyrovnané a to je mi sympatické,“ řekl Expresu Vémola, jehož už 21. května čeká boxerský souboj s raperem Marpem.

Karlos Vémola si užil roli moderátora.

Galavečer FNC 2 se uskuteční 3. června v bratislavské NTC aréně.

Fanoušci bojových sportů se jistě těší na odvetu dvou profesionálních MMA zápasníků: Vlasta Čepa a Patrika Jevického, kteří se už střetli před dvěma lety na turnaji Oktagon Underground. 

Zápas mezi Čepem a Jevickým bude pořádná válka.

Byla z toho tehdy velmi atraktivní válka, která trvala necelé dvě minuty a vítězem byl první jmenovaný borec.

O velmi vyhrocený stare down se na předturnajové tiskovce postarali rapeři Frayer Flexking a Refew. 

Slovenský provokatér, který na prvním galavečeru knokautoval Čistychova, českého umělce během tiskovky neustále popichoval. Rapery tak musel uklidňovat moderátor Vémola.

„Jsem tvoje karma! Namyšlený ko*otko,“ řekl sebevědomý Flexking Refewovi, který se ale nenechal vyprovokovat.

O velmi vyhrocený stare down se postarali rapeři Frayer Flexking a Refew. Uklidňovat je musel MMA zápasník Karlos Vémola, který show moderoval.

Na pódiu to také pořádně jiskřilo mezi bývalým šéfem dnes již neexistující organizace XFN Petrem Karešem a mohutným ranařem Alexanderem Cvernou, který nedávno vyzýval k zápasu také kulturistu Filipa Grznára.

Zatímco Kareš se nechal slyšet, že v zápase hodlá vsadit na technický styl boje, Cverna chystá rozdávat co největší bomby a půjde prý po k. o.

Petr Kareš a Alexander Cverna

Boxerský zápas si střihne také zápasník Oktagonu Samuel „Pirát“ Krištofič, který na prvním galavečeru bojoval s výše zmíněným Cvernou a skončilo to remízou.

Zajímavé je, že Piráta 21. května čeká pod Oktagonem boxerský duel s předním českým zápasníkem Milošem „Melounem“ Petráškem.

Attilův návrat a Rytmus poprvé jako favorit

Velkým tahákem je také návrat Vémolova přemožitele Attily Végha, jenž se potřetí v kariéře střetne s Emanuelem Newtonem. S Američanem má Végh zatím bilanci 1:1.

Attilovi nedorazil na tiskovku soupeř, tak si alespoň popovídal s kamarádem Karlosem Vémolou, který akci moderoval.

Třetí boxerský zápas čeká na červnovém galavečeru rapera Rytmuse, který poprvé půjde do ringu jako favorit. Soupeřem mu bude kolega z branže Moloch Vlavo, který se tiskovky ale nezúčastnil.

Rytmus a Attila se dobře bavili.

Hlavním zápasem turnaje je střet dvou velmi populárních slovenských raperů: Majka Spirita a Separa. První jmenovaný na Expresu přiznal, že když doma oznámil, že bude boxovat, vlídných slov se nedočkal.

„Nikdo z rodiny nebyl nadšený. I tak jsem to ale vzal jako výzvu,“ řekl nám Majk Spirit, který nevylučuje, že se v budoucnu v ringu ještě představí.

Majk Spirit a Separ si to rozdají v boxu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:01 pátek 9. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 5
  • 4
  • 4
  • 3
  • 2